0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bunalrda sorunlarda bir gun gecer kmlerin varsa cok okuyoruz esinden dayak yiyen aldatma kufur hakaret cinayet bile goruyoruz haberlerde allahim dunyadaki butun kadınlar iyi olsun insallah bazen hayatimizda kotu seyler olunca oluyor imtihan oluyor kader oluyor hersey olabiliyor ama mutlu kadin gorunce okdr mutlu oluyorumki rabbim kimsenin yuvasini bozmasin canlarim kotu olanlarida yuvalarina rabbim guzellik versin darda olanlara bereket versin rabbim korusun kazadan beladan evlatlarimzii ailemizi eslerimizi 

4 Cevaplar

0 oy
(1,009 puan) tarafından
Amin canım benim rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah 
tarafından
Aminn canimm Allahim razi olsun
-Reklam-
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Hep aynı canm ya Allh hepimize akıl fkir vicdan versin 
tarafından
Amin cnm benim
0 oy
(57 puan) tarafından
Amin gerçekten çok zor evlenince hayat toz pembe değilmiş nerde o ailemin el bebek gül bebek büyüttüğü kızı hayat kader işte :(
tarafından
Valla cnm ben ailemin yaninda darlik gormedm esimde her istedigimi yapar ama benim ailemin evinde hep kardeslerim beni durduk yere doverdi ama evlndm cok sukur diyrm
0 oy
(803 puan) tarafından
Bende öyleyim hep kadın ve çocukların özellikle mutlu olmalarını istiyorum ve hep onların tarafındayım biraz feministim onda galiba

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,510 göst.
24 Aralık 2019 Aile kategorisinde DIDO (2,841 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 548 göst.
0 oy
4 cevap 279 göst.
3 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Hilay (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 428 göst.
1 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaavi (2,713 puan) tarafından soruldu

405,515 soru

12,149,968 cevap

36,564 kullanıcı

...