Geçenlerde kaynanama gitmiştik Cumartesi napacaksiniz anne kardeşimin nişanı var dedim kayın baba balkonda sigara içiyordu konuşulanlardan haberi yok onların arabası 4 kişilik olduğu için rica ettik çünkü bayramda da onların arabasını almıştık biz kendi arabamızı onlara vermiştik. Bizim arabamız iki kişilik ve minik bebeğimle kendi arabamiza binemem tehlikeli. Kaynana cumartesi küçük oğlum mangala çağırdı dedi onlar da ailem de merkezde oturuyorlar ve evleri 5 dk mesafede. Kayın baba da içeri girdi böyle böyle dedik olur alın arabayı dedi kaynana mangala gidecektik ya unuttun mu dedi kayın baba da öbür hafta gelirler veya biz öbür hafta gideriz dedi kaynananın suratı dustu. Bizde alın arabayı deyince sevindik dün ütü yapacaktım eşim abnem gezme işine karar veriyor belirsiz konuştular istersen yine sor dedi sordum bana verdiği cevaba bakın o kadar zoruma gitti ki. Tamam arabasını vermek zorunda değil ama kardeşim her animda yanımda olmuş sozlenecek tatlı yenecek mangal her zaman yapilir ertelemek bu kadar zor mu bu kadın hep böyle beni sıkıntıya sokuyor gidemicem söze diye üzülüyorum kalbim çarptı bu belirsiz konuşmaları yüzünden hep kaygı bozukluğum artıyor ben olsam canınız sağ olsun alın gidin derdim mangal her zaman yapilir sizce nasıl davranmaliyim