0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Geçenlerde kaynanama gitmiştik Cumartesi napacaksiniz anne kardeşimin nişanı var dedim kayın baba balkonda sigara içiyordu konuşulanlardan haberi yok onların arabası 4 kişilik olduğu için rica ettik çünkü bayramda da onların arabasını almıştık biz kendi arabamızı onlara vermiştik. Bizim arabamız iki kişilik ve minik bebeğimle kendi arabamiza binemem tehlikeli. Kaynana cumartesi küçük oğlum mangala çağırdı dedi onlar da ailem de merkezde oturuyorlar ve evleri 5 dk mesafede. Kayın baba da içeri girdi böyle böyle dedik olur alın arabayı dedi kaynana mangala gidecektik ya unuttun mu dedi kayın baba da öbür hafta gelirler veya biz öbür hafta gideriz dedi kaynananın suratı dustu. Bizde alın arabayı deyince sevindik dün ütü yapacaktım eşim abnem gezme işine karar veriyor belirsiz konuştular istersen yine sor dedi sordum bana verdiği cevaba bakın o kadar zoruma gitti ki. Tamam arabasını vermek zorunda değil ama kardeşim her animda yanımda olmuş sozlenecek tatlı yenecek mangal her zaman yapilir ertelemek bu kadar zor mu bu kadın hep böyle beni sıkıntıya sokuyor gidemicem söze diye üzülüyorum kalbim çarptı bu belirsiz konuşmaları yüzünden hep kaygı bozukluğum artıyor ben olsam canınız sağ olsun alın gidin derdim mangal her zaman yapilir sizce nasıl davranmaliyim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kimseye bu kadar boyun eğmene gerek bin taksiye git zaten yol parasıyla hemen hemen benzin ayniya geliyor
tarafından
120 km taksi gider mi
tarafından
Nerden nereye gitcen kiz
tarafından
Niğde ilçesinden merkeze ama merkez ilçe arası iki saat
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle olur canım bizde kardeşimden bir kaç kez istedik vermedi artık istemiyorum 
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Senin eşeğin olsun kapinda olsun 

Minnetli iş yapmayı sevmiyorum
tarafından
Bende asla sevmiyorum ama mecbur olmadi trenle gidecem küçük bebeğimle :(
0 oy
tarafından
Böyle davranınca kaynanaların eline ne geçiyo anlamıyorum 
tarafından
Nasıl davranmalı artık kırıldığımi belli etmeli miyim trene atlayıp gidesim var sonra da ayak yapacak ben sana belirsiz dedim niye kendini rezil ettin yollarda dicek hep böyle yapıyor çok iğrenç bir kadın eşim bile diyor annem seni kiskaniyor diyor
tarafından
Bana net şekilde haber ver ben planımı ona göre yapıcam de. Hatta arayarak söyle mesajla değil o an o saniye cevap versin
tarafından
Yine belirsiz der bunların her şeyi belirsiz çünkü adanaya getirirler ne zaman donecez derim belirsiz derler bir iki gün hazır olda beklerim
0 oy
tarafından
Vermezse vermesin gitmek iste yeter ki bir şekilde otobüsle falan gidersiniz isteme daha fazla sanki kırk kat yabancıya verecek ondan gelecek hatır gelmesin daha iyi
tarafından
Otobüste bebek durur mu ki
tarafından
Canım biraz da senin bebeğine bağlı ama benim kızım beş aylıkken 18 saat arabayla yolculuk yaptım çok da rahat geçti güzelce besleme uyutma planını yap çık evden
tarafından
Benimki üç aylık hiç durmuyor ki

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 433 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dnz40 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 308 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.
10 Mart 2023 Aile kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu