0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlae eşim kardeşime götürmüyor beni yegenimin doğum gunu var neymii iftara gitmişiz doğum gunune gidemezmişiz (kardeşim doğum gununde de geldi bayramda da geldi iftara cagıesaydık gene gelirdi) 

Bugun de kaynabam aradı esimi. Esimin, niye hemen öyle dedin sen de bugun gidemeyiz,yarın falam gideriz dediğini duydum.Kafasına göre surata gideriz. Buraya gideriz diyor hep ama eşim götürmüyor tabi.

Sonra eşime dedm annen unutuyor heralde ayrı yasadgımızı kafasına göre plan yapıp duruyo dedim. O da plan yapmamış sordu dedi Verilmiş bi söz var ki sen de niye öyle dedin diye sordun dedim. Sonra işte deidm ki cemre yi kardeşine götürmüyorum seni de götürmem kardeşine deseydin dedim. Baya kollarıımı falan morarttı. Annenin evine git diyor.

7 Cevaplar

0 oy
(1,782 puan) tarafından
Ayy canım benim deli midir nedir git ananaın evine ya olur mu hiç

Böyle birşey
tarafından
Vallahi zor tutuyorum bu iki oldu
-Reklam-
0 oy
(840 puan) tarafından
Valla cok haklısın analarina gelince sut dökmüş kedi eve gelince aslan kesiliyor bunlar ben olsam çeker giderim annemin evine ordan da kardeşime giderim üstüne bide durum yaparım kudursun şerefsiz 
tarafından
Biliyosun diyor annemle ilgilenmem gerwktiğini. Ben ilgilenme demiyoeum ki beni de gezdir daha 23 yasındayım ua evetıkılıp kaldım.
(840 puan) tarafından
Ayy neden ilgilenmesi gerekiyormuş erkeklerin genel bahanesi mismis de musmus carpicericen agizlarina böyle deyince ay allahim iyi ki kocam böyle değil yoksa kan çıkardı
tarafından
Annesi yalnız yaısyor p yuzden
0 oy
tarafından
Sende onun kafasına geçirseydin ya Bi tava. Ne demek kollarını morarttı ya. Nerden indi bu dağdan mı. 
tarafından
Valla ben de ilk defa agzıma geleni saydm
0 oy
tarafından
Kardeşine gitmek için de kusura bakma ama eşinden izin alman bana saçma geliyor ben ailelere giderken eşten izin alınmasına karşıyım esin işte olur cik evden bir mesaj çak ben gidiyorum sende akşam gel diye oldu bitti ben anneme giderken eşime mesaj atarım akşama annemlere gel orda yiyecez diye 
tarafından
Öyle olmuyor  işte
0 oy
(192 puan) tarafından
Bu annenin evine git diyip şiddet uygulayan adamı şikayet edip uzaklaştırma aldıracaksın baksın bakalım kim gidiyor annesinin evine allah im ya vallahi böyle adamları allah ıslah etsin
tarafından
Aynen öyle önceki dövdüğünün resimleri de var bi de polis olacak adi
(192 puan) tarafından
Gerçekten mi polis mi birde allah im yarabbim ya benim eşinde polis ama allah korusun böyle bir durum yaşasam gözünün yaşına bakmam ki meslek içinde bile ceza alır yani
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Yani aile evine giderken izin alınmaz haber verilir. Ben kardeşime gidiyorum anneme gidiyorum haberin olsun denir o kadar. Onun götürmesini beklemem kendim giderim. He böyle önceden planlıysa önceden söylerim o güne plan yapmayalım doğum günü var oraya gidicem derim. Götürmüyor ne demek çok mu uzak kardeşin? Gidebilir miyim diye izin alarak bu hakkı ona siz veriyosunuz aslında. Bi ara eşimle babamın arası bozuktu ben gidiyorum derdim tamam derdi. Ki şuan askerde bi ara annemde kalıcam dedim (ailesi bana yerleşti) kimse karışamaz annene gidip kalmana ben bile dedi. Kolunu morartması ne demek hele bu konu yüzünden yapması. Bilemedim gaz vermek olayı ateşlemek istemiyorum ama ben kendime bu derece karıştırtmazdım
(1,097 puan) tarafından
Ya bana cidden saçma geliyor tamam gezmeye tozmaya izin almayı anlarım. Ki ben geziceğim zaman derim buraya gidiyorum haberin olsun diye izin almam ama aileye izin alma konusunda baştan tavrını koymalıydın bence. Ya kavga gürültü izin alıcan ya kalkıp gidicen ya da hiç gitmeyip oturucan evde ne diyeyim. Oturup onlar benim ailem annem babam kardeşim her seferinde izin almak zoruma gidiyor senin ailene giderken sen benden izin alıyor musun almıyorsun ki doğru olanda bu gibisinden konuşmalısın
tarafından
İşte gecen de ısrar ettim diye dövdy diyorum ya Oluru yok ki sonu hep kavga dövüş
(1,097 puan) tarafından
E bu hep böyle devam edicek o zaman. Ya sen kabullenicen ya o. Yada dövdüğünde darp raporu alıcan uzaklaştırma alıcan boşanıcan bacım 3 seçenek var zaten
tarafından
Sonu boşanmak olcak sanırrım. Hala yaranamadım, bosanmaktsn bahsediyor bana
(1,097 puan) tarafından
Valla ne diyeyim sonunuz hayır olsun
0 oy
tarafından
Ayyyy valla şu adamlara bağlanmayın bu kadar sen kendin gitsene canım ne eşine minnet ediyorsun sen kendi ayaklarının üstünde dur ben gidiyorum de ve git sen herseyde onun keyfini beklersen daha çok beklersin onsuz da gezdiğini eglendigini göster ona
tarafından
Olmuyo canım izin vwrse gideirm ama sırf izin verniyo diye bosanmakta olmuyo ben de biliyorum doğrusu bu dğeil ama böyle napıyım
tarafından
Ay oha ya. İzin vermiyor diye değil, dövüyor diye bosanacaksiniz.
tarafından
Bu gidişle böyle olcak sanırım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 294 göst.
+2 oy
14 cevap 402 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Allah&buyuk02 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 390 göst.
5 Aralık 2024 Aile kategorisinde Öykü'mün öykü sü (356 puan) tarafından soruldu
0 oy