0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (481 puan) tarafından
Şimdiye kadar ne bulantı ne kusma vardı. Ne zaman geçer  acaba normal midir arkadaşlar? Asla hiçbir şey  yiyemiyorum. Sadece yeşil elma

9 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Canim ben 9 ay boyunca cektim bunu ay oyuzden hamililegimi hic ozlemiyom cok fenaydi 
(860 puan) tarafından
Peki bisi soracam. Dogum yapınca bütün şikayetlerin geçti mi. Kalıcı bi hasar bıraktı mı sende
(22,072 puan) tarafından
Yok asko hepsi gecti
(481 puan) tarafından
Ay çok kötü
-Reklam-
0 oy
(3,139 puan) tarafından
Benim de oğlumda 16.haftadan sonra bulantılarım başlamıştı
(481 puan) tarafından
Bulanti kusma yok dedigimde herkes bu saatten sonra olmaz diyordu demekki oluyormus tuh
0 oy
(50 puan) tarafından
Bnm beşinci haftadan başladı cnm çok kötü günlerdi dokuz ay çektim inş senin kısa sürelidir 
(481 puan) tarafından
Insallah  canimm
0 oy
(122,901 puan) tarafından
kuzeyde 6 haftasa basladi doguma kadar devam etmisti
(481 puan) tarafından
Ah kiyamam ya insallah  benim oyle olmaz. Sanki zehirlenmisim gibi surekli bir bulanti ve istahsizlik hali
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Benim hep bulaniyorduu
(481 puan) tarafından
Buna da sukur diyeyim artik ben en iyisi :)
(2,525 puan) tarafından
Doğum olana kadar bulandı cidden
0 oy
(218 puan) tarafından
Bulantı başlarda vardı sonra geçti ama kusma benim 25 30. Haftalardaydı sanırım o zaman başlamıştı 
(481 puan) tarafından
Bulantisiz kusma da mi oluyor  Allahımm iyice korktum su an cunku ben kusmaktan asiri korkarim su an bile nane sekerleriyle bastiriyorum hep :D
(218 puan) tarafından
Sabah kahvaltı yapıyordum bir anda midem kalkıyordu lavaboya yetişemiyordum :D
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Benim en çok çektiğim kilo verdiğim hafta 12 13 14 haftalariydi. Boğazım tahriş oldu kanamisti düşün . Çok zorlandım. Sonra yavs yvas geçti mide yanması oldu . İlk haftalar baya zorluyor
(481 puan) tarafından
Ya ben bu kilo vericek kadar cekenlere cok uzuluyorum. Kiyamam sanaa. Yani kimbilir nasil oluyor. Benim hicbisey yemememe ragmen kusmadigim icin kilo artisi bile oldu. Bir de vucudum kitlik psikolojisine giriyormus odem tutuyormus doktorum oyle dedi yemedigim icin. Bir de kilo verenler serumla  beslenenler var Allah  yardimciniz olsun vallahi
0 oy
tarafından
Evet 10-11 gibi başladı 13-14'e kadar devam etmişti berbatti
(481 puan) tarafından
Demekki bu saatten sonra oomaz diye bisey yok cidden
tarafından
Zaten normal olan bu haftalar başlaması ilk ay bebek bile zor oluşmuş oluyo ikinci ayla beraber basliyo bulantılar belirtiler 3-4 aylarda genelde azalıp bitiyo ama başından sonuna kadar devam edenler var tabi
0 oy
tarafından
9. Haftamda başladı bulantılarım 17. Haftama kadar sürdü. Şükürn şu an bulantılarım yok sadece yemek yerken öyle arada bulanıyor o da yemek fazla geliyor sanırım mide tamam daha yeme diye uyarıyor :) ':) 
(481 puan) tarafından
Bak simdi bilsem soranlara soylemezdim bulantim yok kusmam yok diye. Baksana bu saatten sonra olmaz diye bisey yokmus :D yani ben de sen gibiyim asla doydugumu bilmem Allah tarafindan bi onlem olabilir  bence bende de o potansiyel var :D tamam yeme daha  dicek kadar
tarafından
İyi okuyor o an :) birden yemeği kesiyorum :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
27 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gerginmigergin (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ceylan3804 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ceylan3804 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.

405,728 soru

12,158,234 cevap

36,598 kullanıcı

...