0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (852 puan) tarafından
Kizlar 22 aylik kizim var lazimlik aldim ama nerden başlasam. 

Ben diyorum bol bol.ic çamaşırı pijama alayim bezi gece ve gündüzlü çıkarayım hic takmayayim gece de yatağına alez alayim 

Eşimde diyor bezi direk çıkarma gunduz bezini çıkar tuvakate götür ara ara e diyorum o zamn beze yapacak tuvalete  yapmaz ki biliyor ki bez var .yok diyo cocjk böyle alıştırilır size sorayım dedim bnde 

3 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Bezi tamamen çıkar gecede bağlama alıştırma kilotları al işine yarar 
(852 puan) tarafından
Cok pahali canm onlar ya bir tane alsam işimi görür mü
(1,101 puan) tarafından
Ya altına kaçırınca halıyı falan kirletmesin diye işine yarar ama ben zaten temizlik yapacaktım diye umursamadım alıştırma kilodu kullanmamıştım
(852 puan) tarafından
Aynn bnde halilari yıkamaya vermedim bu yüzden
(1,101 puan) tarafından
Benim kızım 20 aylık 22 aylık sence çok erken değil mi tuvalet eğitimi için
(852 puan) tarafından
Bilmiyorum ki erken mi çişini falan söylüyor yere çömelip çiş diyo bir deneyeyim dedim ne biliyim
-Reklam-
0 oy
(7,982 puan) tarafından
Ben tamamen çıkardım gece de takmadım yatağına  muşamba üzerine alez serdim. ama simdi havalar biraz serin gidiyo bekle bence 1 ay daha 
(852 puan) tarafından
Dimi bekleyim bir ay daha ..memeden de kesmedim daha sence tuvaletten önce mi sonra mı kesmeliyim
(7,982 puan) tarafından
Benim oğlum Aralık doğumlu 2 yaşında kış ortasiydi tam sıcakları bekledim 2.5 yaşındaydı tuvalet öğrendiğinde sütten de kesmistim haliyle. Süt içen cocuk gece de kalkip emiyo e vücuda sıvı giriyo kaçırma olasılığı daha fazla sutten kesince basla bence uyutmadan 1 saat onceye kadar da bir sey içirme
(852 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(3,049 puan) tarafından
Cikarmalisin. Bende havalarin isinmasini bekliyorum. Bezi tak cikar yaparsan alışamaz.  Bende bi anda kesicem bezden. Insallah kolay alisirlar.
(852 puan) tarafından
İnşallah canm kaç aylık senin
(3,049 puan) tarafından
Bu ay sonu tam 2 yas olcak
(852 puan) tarafından
Gece napacaksin cnm
(3,049 puan) tarafından
Acik birakicam yatagina alt acma bezleri varya sivi gecirmez onu sererim. Iki saatte bir de cisini yaptirmaya kaldiririm diye dusunuyorum
(852 puan) tarafından
Bn napsam sizce ya  çok kararsızım başlasam mı yoksa haziran sonu gibj sütten kesip öyle mi başlasam havalarda ısınmış olur
(3,049 puan) tarafından
Benimki sut falan icmedigi icin o kadarini bilemicem ama haziran sonunu bekle bence havalar soğuk hala üşütür
(852 puan) tarafından
Aynen canm haklisin sagol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 186 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yaprak.k (13,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 106 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nnnnnn (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 105 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,144 puan) tarafından soruldu