0 oy
215 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde tarafından
Yarın İstanbul'a gideceğiz.kizimin önlük töreni olacak.yolluk ne hazırlasam acaba 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sarma börek poğaça falan hazirla canim 
tarafından
Sarma yapamam ya düşündüm onuda vazgeçtim börek tarifi bakıyorum
-Reklam-
0 oy
(122,556 puan) tarafından
yol kac saat     
tarafından
5 saat sürüyor
tarafından
Kız 5 saat için yorma kendini küçük bebeğin varsa onun için biseyler al siz gelin istanbulda yiyin boş ver çok düşünme enişteyi
tarafından
İki çocuk bir bebek ben eşim yolda açılan mutlaka oluyor her an nerede duracağız .kek pisi filan düşündüm su an
tarafından
Illa yapacağım diyorsun:D Tatlı mide bulandırır en iyisi sigara böreği poğaça sarma  kuru köfte bunlar doyurucu
bencede 5 saat icin ugrastina degmez 20 km bi benzinlik var illa yapcam dersen sucuk ekmek yap tok tutar
tarafından
Biz de yazları eşimin memleketine giderdik hiç yolluk falan hazırlamam ilk defa geçen sene eltimle hazırladık bizimkiler alışık olmadığı için yine restorsntta yediler:)))) yolluklari eltimle ben yedik :)))
tarafından
Hiç hazırlayalım yok ama benimki de hep hazırladığım için hazırla diyor
bende turkiyeye giderken bisi hazirlwmayo dusunmuyom ☺☺
0 oy
(183 puan) tarafından
Sodalı börek güzeldir hem pratiktir, tarifi youtube'da var. Tatlı kurabiye de güzel olur. Bir de meyve epey iyi oluyor.
0 oy
(650 puan) tarafından
Poğaça sandviç tarzı şeyler yap
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Sandavic ekmeği al icine sevdiğiniz malzemelerden koy. En guzeli o olur hem uğraşmamis olursun. Ben yolculukta severim sandavic güzel oluyor 
0 oy
(5,490 puan) tarafından
Başta hayırlı olsun. Bimde sandviç ekmekleri var, sandviç hazırlayabilrisin. Konserve gibi çorba, yemek koyabilirsiniz. Sarma, kurabiye poğaça olabilir
0 oy
tarafından
Börek poğaça sarma dolma olur canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
28 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
23 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
16 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 116 göst.

404,392 soru

12,114,729 cevap

36,453 kullanıcı

...