0 oy
2,515 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evet arkadalar başlığı okurken önce eşim sonra evlencek kelimesini yan yana görünce şoka girdiniz bunu duyunca bende şoka girdim eşim ablasıyla konuşurken duydum fransaya gidecem diyip duruyordu bana bende nasılsa gidemez diye umursamadım pek bugün alradasiyla konuşup gerekli şeyleri öğrenmiş orda yakalanırsa kovulmamak için başkasıyla evlenemsi gerekiyormus biz evlendikten 7 ay sorna resmi nikah yaptık maddi durumumuz müsait değildi gorumceme diyordu ki bilseydim resmi nikah yapamzidm edayla mirani istanbula annemlerle yollarım bende oraya gider çalışır paraya para demem ama evlilik sıkıntı nasıl yapicam bilmiyorum flaan dedi miran bi kaç aylık daha büyüsün öyle gidecem yaza doğru dedi bunları ben duyunca sok oldum telefonu kapatınca konuştuk sen daha olmayan şey için sorun cikariyon falan dedi yine her zmaanki gibi kendini haklı gordu stres yapmamaya calisiyorum sutum kesilmesin diye zaten az ama sinirden kafayı yiycem oğlan da ağlayıp duruyor zaten 

38 Cevaplar

0 oy
tarafından
evlenmeseymis o zaman cocuk yapmasaymis kafasina gore takilsaymis 
(7,148 puan) tarafından
Aynen bende onu dedim o zaman önceden gideydin evlenmiyeydin şimdi de resmi nikah olmamaış olsa koşa koşa gidecek heralde ama önünde engel var gidemiyo akıllı
tarafından
fransada onu bekliyordu cok para kazandirmak icin cok var gidip esini bırakan ordan evlenip çocuk yapan uzmek istemem ama gözü kaymaya baslamis disari
(7,148 puan) tarafından
Farkındayım cnm ne yazık ki .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok artık ya bide normal bişeymiş gibi seni sorunlu ilan etti hee... Ne güzel kafa...
(7,148 puan) tarafından
Demi amaa zaten her zaman o haklıdır hep ben haksizimdir..ona göre..
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Bilmediğiniz hiç birşey imzalamayin bu süreçte hiç haberiniz yokken bi bakmışsınız boşanmışsınız
(7,148 puan) tarafından
Yok yok bende uyanık olucam hiç bir yere gidemeyecek ha eğer giderse de sınır dışı olucak alacak havasını
0 oy
(912 puan) tarafından
Bu yurt disi hevesi bitmiyor insanlarin cok büyük sacmalik. Ben gelin geldim 3sene oldu esim Almanyada üniversite mezunu oldugu halde aldigi para hicte cok degil. Turkiyede yasasak burdakinden daha iyi bile olabilir bnce o burda dogup büyüdüğü icin birakamiyor burayi ama yeni gelip hayat kurmak.isteyen biri icin hayal kirikligindan baska bisey degil. Bosanmani hic tasiye etmem. 
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Esim bana dese aynisini soylycegim sey

Beni boşa git baskasiyla evlen bende evlenirim senin kazandigin parayı burda catir catir baskasiyla yerim derim o yaparsa bende yaparim net
(7,148 puan) tarafından
Iyi dedin kız bunlara böyle olmak lazım iste
(2,557 puan) tarafından
Derim ki o benden cekinmiyosa bende ondan cekinmem. Esim ic denetci olmak istiyo 5 gun il il gezecek banka denetleyecek ona bile sartli kabul ettim yanii uzaga hayatta göndermem hele nikahli aslaaaa
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Ailen sana sahip çıkacaksa valizini toplayıver anasının evine gönder. O seni boşamadan sen onu boşa adamın aklına bak insan aylarca kuru ekmek yese böyle bişey düşünmez. Gider gitmez iş bulacağı ne malum, dil biliyor mu. Gider gitmez iş bulsa dil bilse bile bu çok iğrenç bir şey
(7,148 puan) tarafından
Aynen dil yok iş kesin var mı yok mu belli değil ha var sayalım beni boşadı orda evlenebileceği ne malum hepsi bos hayal bunlarin
(7,930 puan) tarafından
Bunu düşünmesi bile çok çirkin affetme yol ver
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Niye Türkiye de iş yok mu çalışsın yuvasını bozuyor yavrusunu bırakıp gidiyor 
(7,148 puan) tarafından
Heh işte sorun da bu iş var ama sırf daha çok para için huzurunu bozuyor ve böyle paragöz  insan da değildi kim aklıma girdi de bi anda böyle oluverdi bilmiyorum
(4,757 puan) tarafından
Kesin arkadaşları aklına girmiş canım
0 oy
(161 puan) tarafından
Oylee kolaydi biri ile evlenip senin kocani bekliyolardi dört gözle. Valla paraya para demez kopekleri olursa. Turkiyede calissin ya cok sacma bide evladiniz var. O eskidendi bacimm burada para kazanip zengin olmak. Burada insan yerine koyulmuyosun sana en kotu isleri yaptiriyolar kazandiginda evin kirasi gaz elektrigine gidiyornoyle basit degil. Avrupadan gelen ler belki kendi ni zengin gosteriyodaa alakasii olmuyor borcla geliyolar coğu. Onu birak artik avrupada biliyor sahte evlelilik yapilip geldigini oyle kolay kolay vize verilmiyor yani birsuru islemler
(7,148 puan) tarafından
Saol bilgi verdiğin için inşallah bu da gidemez de alır havasını
(7,930 puan) tarafından
İsveçte akrabalarım var buraya gelince milletvekili gibi takım elbiseyle geziyor orda otel tuvaleti temizliyor. Bir diğeri kağıt şişe toplayıp satıyor.
(161 puan) tarafından
Yok ya gidemez valla yerinde olsam sikayette ederim haberi olmadan konsolosluga ozaman keskn gidemez.

Melike evet canim aynenn oyle ben huzur evinde hemsirelik yapiyorum parttime inan aldigim maas evimin taksidine yetmez. Burzda kadin otursun evde yok 2kisi calismassi lazim gecinebilmek icin burada okuyorsan iyi bir meslegin varsa muhendis avukat flln ozaman iyisin yoksa fasa fisoo yani. Bu meslekte trde oluncada iyisin bsy farketmiyor. Benim dede ler zamaniydi gelip calisip zengin olmak maden vardi ozaman en pis isi yaptirip iyi para kazanirlardi. Iste bizim insanlarimizdada suc var gidiyolar borc ile son model araba cekiyolar parada kredi ile aliyolar tztil yapiyolzr parayi yiyolar saniyonuzkuu vayhh avrupadan geluyor zenginn. Halbukiii fiss yanii buradaki trlerin yuzde 50si boyle gidiyor. Valla tr kadar guzel memleket yok disari cik cay bahcesinde otur cekirdeginu al miss. Burzda oyle yerler bile yok sabah ise aksam eve cocuklari sporz gotur getir yemek di bitiyor gun.
(7,930 puan) tarafından
Emekli olur gelirsin inşallah canım. Etrafınızda az sayıda Türk vardır. Dil başka ırk başka mülteci gibi zordur yaaa. Allah kurtarsın
0 oy
(193 puan) tarafından
Sakin derim canım gitmesin buraanun suyumu çıkmış 
0 oy
(846 puan) tarafından
Valla canım sen hatayı başta yapmışsın ne demek resmi nikahı ertelemek. Orda o hatayı yaptığın için .adam ben naparsam yapayım bu kabullenir daha öncede kabullendi kafasında. Şimdide boşanmaya kalkarsa şaşırma. Allahım hidayet versin inşallah 
(7,148 puan) tarafından
Şimdi ki aklım olsa kendimi parçalar yine o nikah parasını bulur da yaptiririm ama işte o zaman imkan kısıtlıydı çok borcumuz yapamamıştık ama geç da olsa iyi ki yaptık yoksa şimdi kalkıp koşa koşa gidiyordu evlenmeye bizim saf
0 oy
(846 puan) tarafından
Sanki fransada onu bekliyo bu cehaletiyle....
0 oy
(13,620 puan) tarafından
Paraya para demicekmiymiş o yurt dışında yaşamayı kolay zannediyor heralde öyle kolay mı bee 
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Yok artikkkkkk.... 
0 oy
(76 puan) tarafından
Canım o hayatına farklı bi yön vermeye karar vermiş. Zorlama bence çocuklarına sahip çık sen onun gittiği yol yol değil. Sensizliği ve çocuklarını görmemeyi göze almış. Dua et yuvasına sahip çıksın aklı fikri yönü size dönsün. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. 
(7,148 puan) tarafından
Amin canım amiinn hep arkadaşları aklıma giriyor yoksa o para için ailesini bırakacak bi insan değildi.. Allah ıslah etsin ne diyim ki
0 oy
tarafından
Kolaymıydi fransada evlenip dil bilmeden çalışmak bir yakalansin sürüm sürüm surundururler onu geri postalarlar o zaman sana yaptığının cezasını çekmiş olur zaten. Ben almanyada yaşıyorum riskli işler bunlar bir sürü ceza yer üstüne kadın da aynı şekilde bunun riskini bilen böyle iş yapmaz zaten
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Kusura bakmada bu nasil genislik ya.. Karin varken baskasiyla evlenmek nedir

Baslarim ulkesine parasina. Soyle saglam bi cak agzinin ortasina kendine gelsin.. Allah yardimcin olsun
(7,148 puan) tarafından
Iyi dedin bi kendine gelmiş olurdu.. amiin Allah hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(64 puan) tarafından
Ben fransada oturuyorum burda büyüdüm burda çok kacak gelen var bazıları evleniyo göze risk almiyo ama bazıları evlenmiyo mecburda değil yakalansa türk kimlihini gösterir yeni geldim der birşey yapamazlar ama şu da var kartsız olursa iş zor bulur ha evlenirsede biraz zor boşanır cunki burdaki fransız kadınlar eskisi gibi değiller eskiden evlenirlerdi boşanırlardı ama şuan evlenseler parala elinden geleni yap eşini gönderme eskisi gibi değil artık kolay degil gelse evlenmek mecburiyetinde kalır öyle bi niyetide var beli evlenirse okula gider bi kaç süre sonra kartını alır rahat iş bulur. Ve inanki evlenirse bidaha dönmez ben çok kişi gördüm burda geliyo buraya karısını orda bırakıyo evleniyo kart için artık dönmüyorlar ailemdede var boyleleri ondan diyorum ha eğer evlenmese kaçak gelse içeriye kimlik için bas vursa yılar sürer alması cunki çok ugrasdiriyolar kartmart için burdakilr 
(7,148 puan) tarafından
Dediğin gibi o kadar engel var önünde yok dildir evlenmektir karttır falan ama hangi cahil bunun gözünü boyadı böyle bu kadar kolay zanneder oldu bilmiyorum
(64 puan) tarafından
Farkedecek canım merk etme ama elinden geldiği kadar nikahını verme

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 585 göst.
21 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Salihatuanna (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
24 Mart 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde SULTANOVA (270 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 561 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,561 soru

12,449,830 cevap

46,274 kullanıcı

Kategoriler

...