0 oy
463 göst.
Aile kategorisinde (319 puan) tarafından
tarafından kapalı
Esim surekli cezaevine girip duran sıkıntılı  bi tip. Simdi tekrar aramasi çıkmış eski mahkemelerden. Kacti gitti nereye gitti bilmiyorum. Yanima gelin diyo toplanip iki kiz cocugum var bi de ben 3 kisi tek basima napicaksam orda. Yakalansa ben bilmedigim bisehirde tekbasima kalcam artik kafam beynim durdu. Kaynanamlarla kaliyorum. kaynanamlarin derdi bi yandan benim cocuklar evin isi kocamin basi boşluğu  bi yandan. delircem artik
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

+1 oy
(1,364 puan) tarafından
Annesi, varsa babasi niye ogullarina sahip cikip akil vermiyorlar. Ne belasi varsa  gitsin yatsin yada her neyse  toparlamaya baksin biran önce kendini. Senin ailen yok mu? 
(319 puan) tarafından
Anlasmali bosanmak icin uğraşıyorum
(1,364 puan) tarafından
Nee vurur allah korusun, allah kurtarsin. Kendi ailesi birsey yapmiyormu, demiyormu, zorlami tutuyolar seni orda?
(319 puan) tarafından
Ailesi laf soz geciremiyor ki. Cok isteyerek kaldigim söylenemez
(1,364 puan) tarafından
Yok zorla tutuyorlarsa birsey yapabilirmiyiz diye sordum. Sen ihbar etsen de yakalasalar icerde oldugunda rahat edermisin, daha mi beter olur. Devamli ayni numaradan aramiyordur degil mi, sinyalden bulurlar aslinda. Ayy bilemedim ya, akkina da girmek istemiyorum ama korktum. Allah yardimcin olsun
(319 puan) tarafından
Cezaevine girdikten sonra bosanmaya kalksam daha kinlenip ciktiginda ilk isi beni bulmak olur. ki zaten ailesi asla evden gitmeme izin vermez bilirler oglunun delirecegini kitlerler eve
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence sakın gitme,nerdeysen orada kal.guvenme kocana
(319 puan) tarafından
guvenmiyorum ki zaten. baski yapiyo surekli
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canim 
(319 puan) tarafından
aminnnn
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bir işe gir boşa bu adamı neyi bekliyorsun ki
(319 puan) tarafından
O yuzden susup oturuyorum
(1,856 puan) tarafından
Yani bir çözüm yolu bul ya böyle de olmaz çocuklar mağdur olur
(319 puan) tarafından
avukatlarla gorustum anlasmali bosanmak icin uğraş diger turlu sana bisey olur diyo
(1,856 puan) tarafından
Aynen de eşin asla boşanmaz ki senin gibi kim onu kabul edecek
(319 puan) tarafından
oyle zaten
0 oy
tarafından
Valla sana zarar vermeyen yani sana takıntılı deilse boşan bacım ömür geçmez yinede sen bilirsin tabiki ama sen böyle yazınca ben olsam napardim dedim gitmez annemin evine yerleşirdim galiba hakkında hayırlısı 
(319 puan) tarafından
annemlere gidemiyorum. bosanamiyorum takintili iki gun uzak durunca tepeme biniyo malesef
tarafından
Takıntılı bir koca zor bacım en iyisini sen bilirsin yinede sana ne desek boş olur bol bol dua et Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Yani şimdi yanlış yönlendirmek istemiyorum eşinle arandaki durumu sen daha iyi bilirsin eğer esin sürekli kaciyorsa  işlediği suçtan dolayı ve sana zarar veren biriyse olduğu yeri polise ihbar et ama kaynan  falan kimse bilmesin yine söylüyorum içinde olduğun  durumu bilmiyorum canım allah yardım sabır versin
(319 puan) tarafından
ihbar eden kisiyi ogreniyolar. tanidik polis falan filan  ortaya cikar benim yaptigim
tarafından
Genelde kimse ihbar edeni söylemez canım gizli tutuluyor ama yinede yanlış yonlendrmeyeyim sen yine sor bence tam öğren
(319 puan) tarafından
Tanidik polis avukat savci hakim oldugu icin ogreniyolar. elleri kollari uzun ki arantisinin cikcagini gunler onceden ogrendi kacti gitti.
0 oy
tarafından
Kendi ailen yok mu sana destek olsa? 
(319 puan) tarafından
malesef
0 oy
(1,837 puan) tarafından
Adını soyadını tamamen değiştirip sana iş çocuklarına kreş imkanı sağlıyor devlet. Bence git bir avukatla görüş bilgi al. Bu adamla ömür geçme yavrum

İlgili sorular

+1 oy
42 cevap 1,349 göst.
19 Ekim 2022 Aile kategorisinde mastikaa (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 798 göst.
21 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,771 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 216 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 101 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (256 puan) tarafından soruldu

405,742 soru

12,159,052 cevap

36,600 kullanıcı

...