0 oy
446 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Sorum yukarda arkadaşlar

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben aslan burcuyum.

Yönetici

Yönetici

Yönetici :))

İpler kendi elinde olsun isticek herşeyi Kendi yönetmek isticekdir :)) liderlik ruhumuz var :))
tarafından
Babası oğlak burcu ama daha çok yönetici biri işimiz var demekki hiç huyları uymuycak))))
tarafından
Benimde annem oğlak Burcu :))) çok güzel bir iletişimimiz var her şeyi bana danışır bna sormadan bişey yapmaz
tarafından
Evlat başka demekki
(11,216 puan) tarafından
artilior ve geciyorum. Aslan tam bir liderdir. ama oglak aslani kaleminde burctur iyi anlasirlar esimde oglak. bende aslan.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Felaket felakeeet :D
tarafından
Yaa nasıl yani felaket ne anlamda biraz anlatırmısın
tarafından
Çok zor bir bebek inatçı çok ağlar istediği olmasın yıkar ortalığı ve daha 10 aylık istediğini yaptırıyor bize
0 oy
tarafından

Ben aslanım aslında zor degilim istediğim olunca kedi gibi olurum
tarafından
Büyük olarak etrafımda varda biliyorum ordan bebek olarak merak etdim şimdiden kendimi hazırlayayaım dedim huyuna)))
0 oy
(2,914 puan) tarafından
Kızım 9 aylık aslan burcu daha tam bilmiyorum  canım nasıl olucak biraz daha büyüsün  
tarafından
Ya bende şimdiden öğrenip hazırlanmak istiyorum huyuna. zor diyolar erkek benimki
(9,242 puan) tarafından
Aslan olmasın diye planlı hamile kaldım ben:)
(2,914 puan) tarafından
Esrat kız o kadar fena mı oluyorlar görümcem var  tam bir başbelası dilenci gibi resmen almayı bilir vermeyi hayatta bilmez burçla mı alakalı yoksa karakterle mi bilemiyorum
(9,242 puan) tarafından
Annem kız kardeşim cocuk dogmasın diye dua ettı 6 eylul dogumlu bbeegım erken gelcek diye korktu herkes ben mesela rest ceketin herseye önceliğim kendımdır
0 oy
tarafından
Bence butun cocuklarda burcla ikgisi yokta huysuzluk oluyor
tarafından
Ya olmuyor çok zalim bir kaynanam var Allah affetsin ne diyeyim.aslında çocuğum için çok endişeliyim böyle bir evde doğucak büyücek inşAllah Allahın yardımıyla koruya bilirim.huysuzluğunada artık dayanıcam çocuk hasreti çok çektim
tarafından
Ayri eve cikma ihtimalin yokmu canim
tarafından
Yok canım eşim tek oğlan bunları yalnız bırakamayız.
tarafından
Birgun insallah olur belki ben cok kalacak gordum sonr abisey oluyor cikiolar o evden hakkinda hayirlisi olsun
tarafından
Amin çok sağol canm
0 oy
tarafından

İkizler kadar olamaz sanırım :D

tarafından
Ya ben ikizlerim ama annem benim bebekliğimden çok razı.hiç huysuz olmamışım ama biraz büyüdükten sonra tabiiii çooook bilmiş olmuşum))))))
tarafından
Valla bizimki çok fena bu kadar değişken bi çocuk görmedim ben hiç bişeyden memnun kalmıyoda aksi yapma dediğini inadına yapıyo erkek çocuğu malum bilirsiniz :( kızlar nadir böyle oluyo
tarafından
Değişik olmak o ayrı bizim huyumuzda var yenilik isteriz hep meraklıyızdır herşeye değişkenizdir 5 dakka önce istediğimiz beğendiğimiz şeyi 5 dakka sora beğenmeyiz)))))))
tarafından
Evet sorma herşeyden okadar çabuk sıkılıyo ki oyun üretmiyorum artık yada yapması gerekeni yapmayıp başka bişey yapıyo etkinlik yaparkende fazlasıyla meraklı hemde ne kadar zorsunuz :()
tarafından
Evet birazda çabuk küser çabuk barışırız biraz bizi memnun etmek zor)))))))
0 oy
(650 puan) tarafından
Ben merkezli 

İnatçı 

İstediği olmayınca aşırı huysuz 

Parkta oyun grubunda çocukların kurduğu oyuna dahil olmaz kendi oyun kurar çocukları etrafına çeker 

Kural tanımıyor 

Sempatik

Konuşkan 

Merhametli oluyor benimki böyle yani :)
tarafından
Yaaa)))))))merhametli olsunda bişey istemem.babasıda oğlak burcu ama çok yönetici lafını geçiren bir karakter nasıl anlaşırlar artık bilmiyorum)))kural tanımazsa döver yani o kadar
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Sütten keser kesmez psikiyatriye gidecem o derece diyorum 
tarafından
Yaa endişelendim nasıl yani nasıl huyları var)
(1,779 puan) tarafından
Doğduğundan beri huysuz huysuz huysuz, herşeyden çok çabuk sıkılır. Gece en az 10 defa uyanır 21 aydır böyle. Yapışık yaşıyoruz tuvalette bile birlikteyiz. Ama belki seninki farklı olur.
tarafından
Ben zor hamilelik geçirdim geçiriyorumda ağır aileye düştüm hergün sinir çok vakitde ağlamaklı geçiriyorum bazen her saatim sinirli geçiyor.etkilenicelk biliyorum hem burcu hem etkilenmesi inanmıyorum huysuz olur bence
(1,779 puan) tarafından
Bende zor hamilelik geçirdim çok stresliydi. Erken doğum riskim vardı 5 ay boyunca sadece tuvalet için kalktım yerimden. Hamileyken stresli olmanında etkisi oluyor. Sakin kalmaya çalış sadece bebeğini düşün
tarafından
Sakin kalmaya izn vermiyolarki stres menbeği bir kaynanam var Allahın her günü stres ağlıyorum.erken doğum riskim var benimde bilmiyorum çok şükür 7 aya ulaştık arkasını bilmiyorum hiç
0 oy
(6,687 puan) tarafından
2çocugumun 2side aslan ama karakterleri tam farkli
tarafından
Yaaaa güzel)
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Burçlara inanmayan bir benmiyim:ermm:

(2,914 puan) tarafından
Bende cnm
0 oy
(568 puan) tarafından
Bunun burçla hiç alakası yok kızım ikizler hiç huysuz değil aksine uslu biraz yetiştirme ile alakalı bence birazda çevresi etkiler
0 oy
tarafından

Dehşetul vahşetttt:D

tarafından
Vaaaaah vahhhhh napıcam ben herkes şikayetçi))))))
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Aslan burcu benim kız daha da fenası yükseleni boğa düşün ki evde çıkan harbi dört yaşında hepimizi maymun gibi oynatmaya çalışıyor dediğim dedik inatçı ama yanı sıra sevimli sevecen konuşkan paylaşımcı tek sorun bütün ilgiyi ona vercen yoksa sınırları ve sinirleri zorluyor vallahi kardeşine alışana kadar yandım Allah dedirtti çok seviyor ama o ilgiyi bölmek kolay olmadı:)
tarafından
Herkesin aslan burcu bebekleri hakkında dedikleri aynı demekki benim güzeı günlerim rahatça yatıp dinleneyim şimdiden))
(4,589 puan) tarafından
Evet canım ozelliklegeceleri uykunu al çünkü gece oturması çok oluyor sık uyanmiyo ama uyanıp saatlerce oturabilen bebekler aslan bebekleri ki burç yorumunu da okursan ilk onu söylüyor zaten :)
tarafından
Vaah vahh)))
(4,589 puan) tarafından
Geciyo geciyo canım:)
0 oy
tarafından
Çok zor bir bebek yüyüdüğünü hayal bile etmek istemiyorum 
tarafından
Herkes böyle yazmış o zaman ben 2 ayım var yatıp rahatça dinleneyim)))))
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Benim oğlum aslan çok yaramaz dediğim olsun bir çocuk ama bazı konularda da yükselen burcunun özelliklerini taşıyor 
tarafından
Vaah vahh işim var o zaman))
0 oy
(122,928 puan) tarafından
cok iktidarlik severler
tarafından
Yaaa))
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Aslan burcu hep ben hep ben diyenlerden hiç anlaşamam o burctakilerle yönetmeyi cok severler zor bi burçtur 
tarafından
Büyükler evet öyle etrafımda çok var.bebek olarak merak etdim hazırlanayım diye şimdiden))
0 oy
(3,237 puan) tarafından
Hahha sorma aslan bir kızım ve Sezeryan olcagini bilseydim bir gün önce dogurrudum yengeç olaydı diye tüm herşey benim elimde olsun herşeyi ben bileyim anamı babamı dedemi ninemi ben yönetim begenmediigm yemekleri kimse yemesin ben ne istiyorsam sofraya o tabak o bardak konukcak eğer istemediği atleti dahil giydirsem cikariri çıplak gezer o derece bir cocuk
tarafından
Vaah vahh desene işim var bu oğlanla))))
(3,237 puan) tarafından
Başta eğer prensipli davranırsanız basedersiniz biz çok gevşek davrandık ve üstünlüğü küçük sıpa kazandi
0 oy
(1,019 puan) tarafından

Ben bi aslan olarak yola çıkayım bebekken Minnoş bir kediymişim büyüdükce aslanlaştim :D yani biraz sinir biraz liderlik duygusu ama çokça da samimilik 8-) 

tarafından
Hahaha))))))samimi merhametli olsunda
(1,019 puan) tarafından
Elhamdülillah çok şükür burcumun en çok bu yönünü severim
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Kızım aslan diğer bebeklere göre daha uyumlu elimi tut bırakma derim birakmaz dokunma yapma etme derim yapmaz sakin ama yerine göre öyle vurma kırma huyu yok masallah diyelim. Ama yeri geldiği zaman dediğim dedik oluyor onuda ben bir şekilde hallediyorum yani baş edilemiycek bı bebe değil bizimkisi :))
tarafından
Yaaa ne güzel herkes şikayet etmiş sizin bebe güzel sakin huyluymuş kızmı sizinki
(1,403 puan) tarafından
Evet kız canım. Birazda yetiştirmeye alakalı diye düşünüyorum bizden ne goruyolarsa onu yapıyorlar sürekli oturup konuşup anlatmak lazım anlamıyor diye kestirip atmamak gerek bizden akıllılar algıları çok yüksek. Bide bebeğe bağırıp çağırıp hayır yapma etme demek yerine anneciğim şöyle yaparsan böyle olur tehlikeli falan demek lazim
tarafından
Ya her çocukda dinlemiyorki bildiğini yapıyor.inşAllah benimkide seninki gibi olur.benimki erkek bakalım zor bir hamilelikte geçirdim sinirli ağlamaklı bakalım nasıl olucak
(1,403 puan) tarafından
Sağ sağlık kavuşun birbirrinize  canım en önemlisi sağlık sağlıcakla dogsun gerisi boş.  inşallah sakin bir bebeğiniz olur :)
tarafından
Çok teşekkür ederim canm

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 377 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Acemibiranne (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 307 göst.
14 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 267 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ruhugencanne.. (719 puan) tarafından soruldu