Kızlar oğlum 8 aylık hiç kimsede durmuyor sürekli beni istiyor ne babasinda duruyo nede annemde yada kaynanamda hiç kimsede babasıyla oynasa bile beni görmek istiyor yanında çok yoruldum artık bu durumdan evde tek beni görüyor eşim isten gelir yemek yer yatar uyanır kalkar sigarasını içer yemek yer ise gider kaynanam sürekli arar ama gelmez annem de öyle yani sadece beni görüyor tuvalete bile gidemiyorum önceden bu kadar değildi ev işi yapamıyorum yemek yapamıyorum eşime veriyorum tut diye ağlıyo yanımda dolaniyolar beni istiyor pikniğe gidiyoruz yemek bile yiyemiyorum durmadigi için dışarı çok çıkmıyoruz ciksamda yaşlı teyzeler var hep oturduğum mahallede arkadaşlarım çağırıyor gidemiyorum ben gitmedigim içinde onlar evime gelmiyor iyice tikildim kaldım resmen bebeğim böyle yapmasa biraz dursa eşimde yada kaynanamda en azından 1saat bile olsa kendime vakit ayirabilirim diye düşünüyorum ama napicam bilmiyorum Aralık'ta ise baslicam kaynanam bakicak ama nasıl olucak nasıl durucak oğlum bilmiyorum