0 oy
206 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum 8 aylık hiç kimsede durmuyor sürekli beni istiyor ne babasinda duruyo nede annemde yada kaynanamda hiç kimsede babasıyla oynasa bile beni görmek istiyor yanında çok yoruldum artık bu durumdan evde tek beni görüyor eşim isten gelir yemek yer yatar uyanır kalkar sigarasını içer yemek yer ise gider kaynanam sürekli arar ama gelmez annem de öyle yani sadece beni görüyor tuvalete bile gidemiyorum önceden bu kadar değildi ev işi yapamıyorum yemek yapamıyorum eşime veriyorum tut diye ağlıyo yanımda dolaniyolar beni istiyor pikniğe gidiyoruz yemek bile yiyemiyorum durmadigi için dışarı çok çıkmıyoruz ciksamda yaşlı teyzeler var hep oturduğum mahallede arkadaşlarım çağırıyor gidemiyorum ben gitmedigim içinde onlar evime gelmiyor iyice tikildim kaldım resmen bebeğim böyle yapmasa biraz dursa eşimde yada kaynanamda en azından 1saat bile olsa kendime vakit ayirabilirim diye düşünüyorum ama napicam bilmiyorum Aralık'ta ise baslicam kaynanam bakicak ama nasıl olucak nasıl durucak oğlum bilmiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(3,445 puan) tarafından
Yıllar yıllar sonra oğlum beni görmüyor karısıno tek görüyor demezsin inşallah:D  

Canım geçici dönemler de işe başlayacak olman sıkıntı kaynananla bol bol vakit geçirin ki alışsın
tarafından
Canım eşiyle mutlu olsunlar da ben gelinimi baş tacı ederim ben çektim o çekmesin kaynanamla vakit geciremiyoruz ki çalışıyor izinli günlerinde gideyim diyorum eşim olmadan gitmem orayada ki gitsemde bakmaz bebeğime sever sonra bırakır hemen işe baslamamda lazım Aralık'ta kaynanam işten cikicak bakicak oğluma oda eşimin zoruyla resmen napicam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Kızım 15 aylık aynı durumdayız Allah im eksikliklerini gostermesin ama yoruldum. Allah kolaylık versin demeye geldim canım :) 
tarafından
Sağol canım büyüdükçe duzelicegini düşünüyorum ama dahada bağlı oluyor tuvalete bile gidemiyorum artık kapıda bekliyor ağlıyor bensiz uyumuyo uyurken bile eliyle yokluyo yanında yatiyomuyim diye
(1,366 puan) tarafından
3 yasından sonra duzeleceklerini dusunuyorum oglumdan biliyorum :) En az 2 senemiz var sabır canım  :) :) :)
tarafından
İnşallah bı an önce çözüm bulurum ise baslicam o yüzden aralığa kadar çözüm bulmam lazım bu duruma
(1,366 puan) tarafından
Kaynananı yada anneni cagıracaksın mecbur onlar biraz ilgilensin 1 saat bile olsa onlarla basbasa bırakacaksın yoksa sonra cok daha zor olur. Yavaş yavaş alıstır canım
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun.  11 ve 23 aylık iki bebeğim de öyle.  Ben henüz çözüm bulamadım 
tarafından
Amin canım
0 oy
(11,687 puan) tarafından
Oglumda oyle 16 aylık. 
0 oy
tarafından
Çocuğun karakteri ile alakalı bence bu durum. Bende kızımla yalnızım ama annem gelir eşimin annesi gelir falan sıkıntı etmez. Tek derdi başka ortama girince biraz yabancılıhor sonra alışıyor.

Ama ben hep kucak hep yan yana yapmadım. İşim olmasa bile arada odada onu oyuncaklarla birakip çiktim. Alıştırmak için.

Belki onlarla fazla zaman geçirse alışır. Benekler çok çabuk uyum sağlıyor cünkü. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 633 göst.
7 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,428 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,539 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 283 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde canevlat (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.