ah bu kaynanalar.. hepsi mi ayni olur. net kiskandirmaya calisiyor seni. ben de ailede yeni gelinim. benden buyuk olan eltim 11 yillik gelinleri. 1 haftalik evliydim, el opmeye gitmistik. k.peder dedi ki "kizim bi kahve yap da icelim" tamam dedim.kahveyi yapinca k.peder ovguler yagdirdi. aman da benim gelinim kahve yapmis vs diye. hemen kaynana da eltim icin "asli da yapar" dedi.bisey demedim. bi keresinde de pasta goturdum. eline saglik diyecegine "asli da yapar " drdi. surekli asliyla beni yaristirmaya calisti kucuk akliyla. ben de asli ile samimi oldum. :D meger bunlar birbirlerine dusmanlarmis. hem bunlar asli dan nefret ediyor, asli da bunlardan nefret ediyormus. hatta kavga ettiler. kaynana geldi bana asli nin arkasindan atti. :D o an ne oldu hani cok seviyormus gibi yapiyordun diyesim geldi:)) ama demedim. bu isler boyledir canim.bak gorursun arada mutlaka anlasmazlik cikacak.hatta sana bile onun arkasindan konusabilir. sen de "bak goruyo musun boylu poslu gelinin.." diye kknusursun:D