Kızlar esimle severek evlendik çok guzeldi hersey 4 ayda ilk gebeligim gerçekleşti ve kiz bebeğimi 7 aylıkken doğduğunda kaybettim erken doğumdan tutunamadi hayata tabii bu ikimizide çok yıprattı... eve kocama herkese ilgim azaldı ailelere herseyden herkesten uzaklaştım derken 8 ay sonra 2. Çocuğuma hamile kaldim onunda cinsiyeti kiz elhamdülillah suan kucağımda 5 aylik oldu o günleri geride bıraktık dedik kiradaydik bir ev aldık yeni ödeme yapıyoruz stresliyiz yine ilgisi azaldı bana eşimin cocuk ev borcu derken... ilerliyo arada tartışmalar yaşanıyor tabi kiskanclik en baskın tartışma ben onu o beni kıskanıyor güven desen sıfır esim bana karşı saygısız olmaya başladı kötü bir arkadaş edindi ayrıca üstüne eve geç gelmeye başladı ona kadın videoları atmaya başladı bende gördüm büyük kavga çıktı ailemi aradi ben yapamıyorum falan filan derken aileler bizi yatistirdi eve gönderdi o arkadaşını silmesini istiyorum silmiyor bana ters ters bakıyor sildim diyor tekrar konusuyor. Ben bu durumdan çok rahatsızım gerçekten çocuğumla bile zor ilgileniyorum sütüm azaldı stresten ben kocamı nasil tekrar kazanabilirim böyle kötü arkadaşlardan nasil uzaklastirabilirim gerckten onu çok seviyorum ama onun ayagini kaydirmaya çalışıyor evden bizden arıyor gel diyor o kişi huzurumuzu bozuyor nolur akıl verin bana kendime söz veriyorum karışmayacam diye ama arkadaşından neden vazgeçemiyor bu adammmmm her dakika aglayirm ona değişiyor resmen bizi ama bizide cok seviyor karmakarışık bir haldeyim bana yardım edin çok kötüyüm