Burada yeniyim kısaca anlatayım. Eşimle başbaşayken iyiyiz ufak tefek atışmalar oluyor o da çok normal fakat ailesi devreye girince çıkılmaz bir hal oluyor. Eşimin işi de maaşı da çok iyi çok şükür ama idare etmesini bilmiyor. İddia oynuyor borç üstüne borç yapıyor. Hesap sorunca ben halledeceğim diyor sen erkek işine karışma diyor Ailesine söyledim fakat yeminler edip kandırmış bana da senin ve çocuklarının ihtiyacını karşılıyorsa sorun yok diyorlar ama para kalmadı.borcu cogaltti çocuklarımın eksiklerini bile alamıyor artık. Ne desem de boş. Ailesi de benle uğraşmaktan oğullarına birşey demiyorlar bana da inanmıyorlar zaten. Eşim hep beni kotuluyor. Ablaları hepsi bana arkasını döndü yalancısın dediler neler yaptılar neler benimle de canım cicim olarak konuşuyorlar. Bıktım usandım. Çocuklarım çok küçük birakip da gidemiyorum. Evlendigimizde kredi çektim verdim. Ödüyor ama şimdi gene çek diyip duruyor. Parası olunca da ailesiyle yiyip içip gezdi o zamanlar aramız kötüydü. Ailesi çocuklarıma hiç birşey yapmaz anca fotoğraf istiyorlar bunu da sadece gösteriş için yapıyorlar. Şükürler olsun ki farklı şehirdeyiz. Uzaktan uzağa eşimi işlemeyi de becerebiliyorlar. Çocuklarımla mi onlarla mı uğraşacağımı şaşırdım ya