0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (200 puan) tarafından
Hanımlar oğlum 72 günlük. Boyu 69 cm kilosu da 6700 hiç 2 aylık bebek gibi durmuyor. Ailede genetik bozukluk var ama uzaktan akrabada yani çocuk 2metreyi falan geçiyordu çok büyüdü doktorlar ilaclarla durdurdu. Acaba bu da öyle bişey mi? Hayırlı ilsuna gelen herkes ne kadar büyük bebeğin ne veriyorsun yemek mi yediruyorsyn diyor bende hayır diyorum çok ciddiye almıyim diyorum ama ailedede olunca aklım karıştı. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
erkek cocugu biraz daha iri olur diye biliyorum ben ebe ne diyor ki 
(200 puan) tarafından
Benm diğer çocuklarımda iriydi sizde genetik demekki ama ortalamin üstünde diyor tabi ki.
tarafından
iriyse bence sıkıntı etme kuzum simdi daha birsey belli olmaz ki buyumesi lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ergenlik dönemine kadar hiçbir şey net belli olmaz ondan sonra gelişimi hâlen devam ederse sorun vardır
(200 puan) tarafından
Ergenlik dönemine kadar beklemeden test falan yok mu acaba kafama taktım
tarafından
Muhakkak vardır mesela hormon testi yaptırabilirsin çocuk doktoruna götür ve hormon testi iste yapsın baksın inşallah bi sorun yoktur
0 oy
tarafından
Yani biraz fazla uzun sanki neyse 9nemseme çokta gerekirse onuda durdururlar tedavisi var sonuçta sağlığında bişey olmasında doktora gittiğinde söylersin 
(200 puan) tarafından
Evet ya fark ettim bende onlar dryince erkenden tanı falan koyamazlar mi acaba
tarafından
Tabiki konulur sen doktora gidince anlat ailede böyle bi durum var benim bebegimde biraz hızlı uzuyo sanki gelişimi nasıl tehlikeli bi durum var mı diye sor varsa yonlendirirler seni mutlaka
0 oy
tarafından
Cnm biraz uzun geldi banada ama bazisi sonradan uzamasi duruyor buyudukce daha iyi anlasilir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
4 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yoncaomer2101. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 278 göst.
19 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 539 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 608 göst.
21 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,601 soru

12,451,153 cevap

46,316 kullanıcı