Annemden kart alamama olayı vardı ya kizlar , bugün hesapladım bir ayda 750 tlilk alışveriş yapmış olmuş anne kart çok geliyor kredi kartını bulup vereyim maaş kartı lazım oluyor kartsız kaldım marketlerde dedim bak hesap yapa yapa karttan da oldun dio tmm kızı mveriyim yok kartı 2 güne bir sürekli biseyler alıyor market terlik mayo bide 200 TL biyere daha çektir Ivana atta diyo bu ay kackez cektrdim param yok maaşa kadar 400 TL ile idare etmek z Orundaym kredi kartım gelince öderim dedim ..gözlük aldım olmadı bana getir bı olur mu bana diyo yani yine para almamış Olcan geri iade de almiyolsr gözlüğü .. sonra kızımın montunun fermuari bozulmuş ablama dedim ordan alirmisim demez olaydım ilk önce yolumuzun üstü değil değiştiremeyiz dedi sonrada gitmiş aksamin 7sinde arıyor kaç metre diye ..ben yoldayım yanımda metre yok nasıl olcuyum bende bı fikir sundum abla resmni cekiyim ordan bulsun adam diye tahmini ablamda senin azına edyim uğraştırıyor beni ölçü alınmaz mı nasik biseysin sen .senin için yolu değiştirin dediğin lafa bak direk böyle girdi lafa abla tahmini söylüyorlar ya adamlar belki söyler diye dedim kapattı telefonu suratıma ..kızdım anneme msj attim kızın böyle yaptı diye ..haklı ablan ölçü alınır ,safligina doyma saçma saçma fikir verme adama kıymet bilmedik bagiriyon ablana dio ne var kizlar bunda .. bende bana bağırıp eziklemeye hakkınız yok bide suçunuzu kabul edin dedim sende safligini kabul et diyo ,doğru dedim yaptıklarına karşılık böyle muameleyi hak ediyorum ne var öyle dediysem ılımlı sakin konuşun eleştirip kizmadan dedim ,annem de laftan anlamayana bu şekilde konuşulur diyor ...tutturmadim yaptır die