0 oy
1,037 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Ya kızımız Eylülde doğacak bizde Eylül ismine karar verdik bugün görümceme söyledim bunu ve çok dalga geçti o ay ismi öyle isim mi olur filan diye cidden öyle mi yaaa moralim bozuldu

54 Cevaplar

0 oy
(9,234 puan) tarafından
Ya alısıldı artık o isme akrabam kızına temmuz koydu cok konusmasın gorumce
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Komik bence benim kızımda Mart'ta doğdu mart mi koyalım
(30 puan) tarafından
Konu doğduğu ay değil zaten tabi ki martta doğsa Mart koyacak değiliz sadece isim hiç gelmedi aklımıza karar veremedik Eylülde doğacağı için aklımızda fikir oluştu koyulmıcak bir isim değil sonuçta
(1,015 puan) tarafından
Yani koyulmucak bi isim degil mükemmel bi isimde değil ama
(30 puan) tarafından
Bende onu soruyorum zaten saçma komik bir isim mi diye o şekilde söyledi yani senin dediğin gibi sanki martta doğacak kıza Mart koyucam demişim gibi tepki verdi
(1,015 puan) tarafından
Bence başka bir isim bulabilirsin bi anlamı yok
0 oy
(409 puan) tarafından

Kuzenimin kızı Eylül, onlarda eylülde doğacak diye öyle istediler ama ekimde doğdu :) yine de ismi Eylül. Benim ismim de kıta adı bi anlamı yok :D

0 oy
tarafından

Şubat mart olsa tuhaf ama:D:D Eylül çok kullanılan bir isim çok duydum yani hiç komik de değil 

0 oy
(3,951 puan) tarafından

Yooo çok da hoş bence. Naif duruyor sevimli bi isim <3

0 oy
(590 puan) tarafından
yoo bence cok guzel bi isim
0 oy
tarafından
Eylül ismi cok hosuma gidiyor bende eylul dogumluyum:))
0 oy
tarafından
Nisan da ay ismi ama var,Tuna ve Nil de nehir isimleri ama onlar da koyuluyor. Kulp bulunacak oldu mu her şeye bulunur, içinize nasıl sindiyse o ismi verin bence
0 oy
(8,462 puan) tarafından
Doktorlar dizisinde var eylül gayet güzel naif bir isim♡
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Benim yengemin kızıda aylulde doğdu Eylül koydular ismini bence güzel çok şirin Bi sim ben beğeniyorum 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Gorumcem oyle yaptı nolmus yani geri kafalıya bak bende mavi koydum bi kızımı da güneş biri renk biri gezegen cokta güzel kimsenin fikrine bakma ne karar verdiysen onu koy 
0 oy
tarafından
dediginiz gibi basja bir tanidigim vardi bebekleri eylülde doğmuş ve ismi eylül du bence cok guzel bir isim gülmesine müsade etmezdim ben
0 oy
(19,183 puan) tarafından
Örümcek değil mi ne bekliyorsun ki adıyla yaşasın dese ölürdü dimi  eşimin kuzeninin çok güzel bir kızı var adı Eylül o olmasa isterdim kızıma koymayı 
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Benim kızımda eylülde doğdu ilk ismi eylül ben esila çok istediğim için baska çocuk olma ihtimalidw yok Eylül Esila koyduk cokta güzel eylül ismi sen neyi beğendiysen onu koy kimsenin lafına bakma boşverr
0 oy
tarafından
güzel isim severim
0 oy
tarafından
Aman kız bilgisiz demekki hiç okumamış film dizi izlememiş. Yaygın bir isim ve güzel senin içine siniyorsa koy bence güzel isim
0 oy
(2,399 puan) tarafından
Ablamin da öyle kızı Eylül de doğdu adı Eylül ve bence çok hoş
0 oy
(2,354 puan) tarafından
Ben de kızıma Eylül ismini koydum Eylül'de doğacağını tahmin etmiştik ama 1 Ekim'de doğdu prensesimiz yine de Eylül koyduk Ağzı olan konuşur boş ver bazen bana da söylüyorlar bu Eylül bu Ekim mi oğlun olursa da kıasim koy diye hiç takmıyorum
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Bende eylülde doğarsa bide kızım.olursa eylül koycam valla çok güzel züleyha olcakti esim begenmedi
0 oy
tarafından
Görümcenin adı ne :) Eylül gayet güzel bir isim.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 232 göst.
22 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yaren keskin (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ferdane (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 272 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Melekk123 (30 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 176 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Melekk123 (30 puan) tarafından soruldu

413,651 soru

12,452,225 cevap

46,353 kullanıcı