0 oy
1,037 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Ya kızımız Eylülde doğacak bizde Eylül ismine karar verdik bugün görümceme söyledim bunu ve çok dalga geçti o ay ismi öyle isim mi olur filan diye cidden öyle mi yaaa moralim bozuldu

54 Cevaplar

0 oy
(3,125 puan) tarafından
Eylül güzelde o ayda doğacak diye koymanız biraz saçma olmuş ama Eylül güzel isim 
(30 puan) tarafından
Ya sırf o şekilde şartlamadık isim gelmedi aklımıza hiç karar veremedik bir türlü sonra Eylül doğacak diye o bize bir fikir oldu diyelim
(3,125 puan) tarafından
Guzel isim bence komik değil niye komik olsun
-Reklam-
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Eylül diye isim var zaten neresi komik anlamadım 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Niye olmasın hiç de komik değil benim yeğenim de Eylül de doğdu ismi Eylül cokda güzel isim kulp bulmak için konusuolar takılma asla kendisi düzgün Bi isim koysun o zaman çocuğuna seninkini dalgaya aldiysa
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Görümcen hangi gezegende yaşıyo ilk defa mı duymuş bu adı
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Eylül Meva ismi koyabilirsin. Arkadaşım koymuştum kızına Eylül de doğdu. 
0 oy
tarafından
Bence Eylül ismi çok güzel. Kızım eylülde ya da Nisan da doğsaydı o ayın adını vericektim ama temmuz da doğacak. Belki temmuzda koyardım ama eşim istemez. 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Adam yerine koyarsan eğlenir. Sende onun ismiyle dalga gecsene. Ay sen ne anlarsın de geç. Ne izin veriyorsun
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Dün bu ismi konuştuk çok beğeniyorum ben nesi komikmiş onu anlamadım çok güzel kuzum koy.
(30 puan) tarafından
Ayy herkes güzel yorum yaptı ya demekle böyle düşünen bir kendisiymiş
0 oy
(8,145 puan) tarafından
Eylül gayet güzel canım. 
0 oy
(282 puan) tarafından
Bnde Eylül ayında doğum yapıcaktım cistiyetini öğrenmeden önce kız olursa Eylül'de doğacak Eylül koyalım diye kararlaştırmıştık ama erkek oldu o yüzden gayet normal bnce bakma sen ona istiyorsankoy bence
0 oy
(29,556 puan) tarafından

Akıllı gorumcenin ismi ne merak ettim

0 oy
tarafından
Hiçte komik değil kuzum. Kızımın ismi Eylül Sena. 09.19.2019 doğumlu çokta manidar bence. 
0 oy
tarafından
evt ay ismi ve bu konuda okulda da dalga gecebilirler ama eylul artik isim olarak da kabul gormus ve bence guzel bir isim yani olumsuzluklarini da dusunerek koyun

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 232 göst.
22 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yaren keskin (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ferdane (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 272 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Melekk123 (30 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 176 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Melekk123 (30 puan) tarafından soruldu

413,651 soru

12,452,234 cevap

46,353 kullanıcı