0 oy
133 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,270 puan) tarafından
Kızlar detaylı bir cilt bakımı yapmak istiyorum. Kuaföre gitsem bunun için bir defada ise yaramayacak. Sürekli de gitmek istemiyorum o kdr zaman bulamam. Evde yapabileceğim etkili bir cilt bakımı ve ürün var mı acaba. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kuaföre asla cilt bakımı yaptırılmaz kuzum asla. Bunun için güzellik merkezine gitmen lazım. Buhar terapisi , arındırıcı maske , temizleme pling falan yapılıyor yani bunların hiç biri kuaförde mümkün değil. Yaparım ben sana diyene de sakın yüzüne elletme. 

Evde bunlardan sadece pling ve maskeyi yapabilirsin. Bunlardan da şuan piyasada en uygun Nivea yada Garnier in 3 u bir arada jelleri var. İsterken maske olarak beklet yada hemen sür yıka. 

Marka olarak da Garnier tavsiye ederim. 

Nemlendirici olarak da bioderma atoderm jel var kullandığım çok memnunum. 

(1,270 puan) tarafından
Hepsi var cnm dediklerinin. Zaten kuaför derken güzellik merkezinden bahsettim. Hepsi seans seans o yüzden o kadar çok gitmek istemiyorum. Böyle etkili bir şey var mı merak ettim. Saça nasıl keratin uygulanıyor evde onun gibi evde yapabileceğim bir şey var mı onu merak ettim cnm. Cildime iyi bir bakım lazım ya olması güzellik merkezine gideyim
tarafından
Bak fotoğraf Aticam şimdi kuzum.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Urban saç toniği çok güzel inanılmaz birşey. Saçlarım artık hiç dokulmuyor. Her duştan sonra sadece saç diplerine uyguluyorsun. 




Bioderma da nemlendirici olarak temizlikten sonra kullanıyorsun bebek gibi oluyor cildin. 



(1,270 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bir bakayım bunlara ben de cilt için Nivea ve Garnier kullanıyorum ve bir iki tane daha nemlendirici. Bunlara da bir bakayım çok ihtiyacım var :)
tarafından
Bak kuzum memnun kalırsın
(339 puan) tarafından
Saçların dükülüyorsa vichy nin dökülme karşıtı şampuanı var 1 ay öncesine kadar tomar tomar dökülen saçımdan şimdi 1 tane bile düşmüyor saçların nemsiz ve kabarıyorsa  nem maskeleri yaglar falan kullanabilirsin
0 oy
(339 puan) tarafından
Canım ben haftada bir yüzüm için peeling cildime uygun maske gözenek maskeleri nemlendirici maskeler artık cildimin ihtiyacı ne ise onu kullanıyorum günlük olarakta sabahları yıkama jeli nemlendirici güneş kremi akşamda çift aşamalı temizlik yapıyorum güneş kremi sürdüğüm için yag bazlı temizleyici tekrardan yıkama jeli şunda hamileyim fazla ürün kullanamıyorum hamile olmadıgımda akşamları serum veya tonik falsn kullanıyordum ama şuanda yıkama aşamasından sonra nemlendirici sürüp yatıyorum oh miss 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
6 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde buteyra (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
24 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Esraa45 (351 puan) tarafından soruldu

378,043 soru

11,314,897 cevap

34,755 kullanıcı

...