0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kanamam var dunden beri ayaga kalksam birsey yapsam bulasik felan yikasan hemen kanamam yogunlasiyor kalkmazsam olmuyor 1 cocugum daha var dusuk olurmu ne xmn olur sancilarimda oluyor bazen çok bazen az pazartesi poliklnege gtcm acile gittm dusuk onleyici fitil verdi sadece

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yokmu hic ya
-Reklam-
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Kalkmaman lazım canım neden kalkıyosn
tarafından
Cnm yemek verenim yok kimse arayipta sormadi bugun beni gorumcemlerin herkesin haberi var demediler birseye ihtiyacin varmi evlerin aradi yarimsaat arabayla duğune gittiler birde
(7,793 puan) tarafından
Keşke eşin izin alsaydı canım
0 oy
tarafından
Progesterondan bahsediyorsun sanırım kanaman fazlalaşıyorsa tekrar git nasıl için rahat ediyor 
tarafından
Dogrudur tabi cnm ama cocugumda var 1 tane daha onada bakmak zorundym kaynanam aradi bugun ne yapiyn agrin vrmi dedi baska kimse ne aradi ne sordu bir ihtiycn vrmi diye aramadi kimse
tarafından
Çağırsan gelemezler mi canım peki
tarafından
Seni sormayani niye cagrcnki cnm allahtan yarin pazar esim evde
tarafından
Bebeğin için mecbur çağıracaksın canım bu şekilde olmaz bile bile lades dersin sonra Allah muhafaza bunu göze almışsın gibi bir de kaç gün sonra düşük olur diyorsun hiç korkmuyor musun
tarafından
Nasil korkmam ya ben 5 aylik bebegimi ölü sekilde dogurdum canimdan can gitti nasl korkmam ya
0 oy
tarafından
Senin su bile icemeye kalkmaman lazım. Kanaman cogalirsa sancın artarsa geri gel demiş olması lazım doktorunun. Ben asla pazartesiyi bekleyemezdim ya
tarafından
Oyle birsey demedi cnm ya valla cnm kimse yardim etmiyor bana ailem uzakta 14 saat yol var aramzda
tarafından
Olsun yanına bir sehpa ayarla tüm gerekli herşeyin oraya koy ikidebir kalkma en azindan. Suyun ilacın peceten falan filan orda dursun hep. Çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
İnşallah bişey olmaz canım 
tarafından
Dunde post acmstm cnm doktor sadece ilac yazdi birsey yapmdi progestan verdi kimsen yok yardm etck esim de bugun 7 bcktu geldi işten o saate kdr ne yapiym mecbur bulask feln attm yemk yaptm yedim sancilarim cogaldi kanamam artti kanama kalkmazsam olmuyor kalkinca oluyor
tarafından
Canım ya anlıyorum seni yapsan bir türlü yapmasan bir türlü kaynana görümce çağır gelsinler mecbur gelmeye biri dinlenmen lazım çünkü böyle olmaz
tarafından
Kaynanam calisiyor gorumcemin 2 tane cocugu var benm oglumu sıkıyorlr cnm heryeri dokuyorlr
0 oy
(657 puan) tarafından
Benim 2 ay sürdü kontrole gittiğimde bebeğin kalbi durmuştu kürtaj oldum 
tarafından
Benim 5 aylk gebeyken ölü dogum yaptim cikamiyorum cengele cok korkuyorum piskolojim alt ust insallah kalbi atiyordr dun gorunmedi kalp atisi kucuk diye birsey demedi belki atar diye ama 8 haftalij gebeyim ultasronda 5+5 cikti cok korkuyrm
(657 puan) tarafından
Korkma ağır iş yapma gerekenleri doktor demiştir zaten kanama olunca acile git
tarafından
Cnm kanamam sabah hep oglene kdr yattim damla seklinde geldi ama doktor birdaha gel demedi bana kanamam da yogunlasti sancimda var pazartesiye kdr dusmezse gel dedi bana
(657 puan) tarafından
Kanaman yoğunlaştıysa acile git bnce
0 oy
tarafından
Nasibi varsa doğar canim rabbim yardim etsin durumun varsa ailenin yanina git yada onlardan biri gelsin
0 oy
(7,687 puan) tarafından
Kanamam basladi ikindin ertesi gun oglene dusuk oldu ama bana ilaç vermedi keseyi goremedigi icin yatis verdi yatmadim 
tarafından
Ben genemi gitsem canim kesem var bebek var kalp atisi gorunmuyor
(7,687 puan) tarafından
Git istersen iyi olur

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 518 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,427 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
3 Mart 2022 Aile kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
30 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 338 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Misafir67 (415 puan) tarafından soruldu

404,512 soru

12,117,804 cevap

36,467 kullanıcı

...