0 oy
275 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,671 puan) tarafından
Kızlar saçma bir soru olabilir ama canım cok skliyor evde arabamizda yok  pikniğe gitsek siz nasıl yapiyrosunuz belki fikir olur 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Yakinda park falan varsa gideblrsn oraya
(2,671 puan) tarafından
Ya aslında mangal istyrm ama yakınımda yapılacak yer yok
tarafından
Anladm cnm  dokum tavaniz olsaa ayni mangal tadinda oluyor tavuklar :) sosluyorsun ayni mangal tavugu gbi guzel oluyor  yanina salata falan bir park gibi acik temiz havada goturup yiyeblrsnz oyle bisey yapip
(2,671 puan) tarafından
Aslında çok mantıklı canım aklıma hiç gelmemişti :-) tşkler
tarafından
Ndmk btnm ♥︎ bnm
(2,671 puan) tarafından
(✿ ♡‿♡)(◍•ᴗ•◍)❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cevrenizde araba isteyebileceğiniz kimse yok mu onlardan isteyebilirsiniz biz genelde babamlarla gideriz onların arabası var 
(2,671 puan) tarafından
Eşim bir dega istedi kaza yaptı bir araba parasına yakın para odedi oyuzden kolay kolay istemiyor  bende skliyrm gerçekten çocukla gün boyu yoruluyrm arada çıkmak istyrm
0 oy
tarafından
Araba var ama yine gitmiyoruz:D 
(2,671 puan) tarafından
Niye canım gitmiyorsunuz ki
tarafından
Hem vakit yok hemde Ankara pikniğe gidilecek kadar ısınmadı daha.  2 ay önce doğum yaptım bebekte küçük
(2,671 puan) tarafından
Bende doğum yapınca bebeğim 4aylik falan olunca gitmiştim gerçekten gidilmiyor biraz büyüsün öyle haklısın yani :-):-)
0 oy
(560 puan) tarafından
Yakın  park gidiyz
(2,671 puan) tarafından
Parkta da mangal yapılmıyor ben mangal istyrm oyuzden
0 oy
(97 puan) tarafından
Arabasi olan biz gene pikniğe gidemeyen biz:- ))) bu soruya ne cevap vereceğimi bilemedim
(7,910 puan) tarafından
Aynısını yazcaktim :D
(2,671 puan) tarafından
Niye kızlar gitmiyorsunuz ki gerçi insan sürekli gidemez herşey okadar pahalı ki ve hem de mazot benzin vs oyuzden insan pek gitmek te istemez
(7,910 puan) tarafından
Bnm adamın geldiği yer orman vs ondan kendi alanına gitmek istemiyor :D
(2,671 puan) tarafından
Hı anladm canim:-)
(97 puan) tarafından
Nasil gidesin mazotun litresi olmus 25 tl bir yere gitsen en az 300 mazzot koyuyoruz ivirdi zivirdi bin tlyi buluyor onceden gidiyordukda şimdi anca 4o yilda bir anca evimizin yakinina parka falan cikabiliyoruz okadar.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 207 göst.
11 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 401 göst.
29 Mayıs 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde zeynepcelik (2,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 249 göst.
6 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,524 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,460 soru

23,761,371 cevap

315,436 kullanıcı

...