+1 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (195 puan) tarafından

Hediyelit anahtarlık yapacağım ama arkasındaki kartları nerden yaptırabilirim yaptıran varsa  site link verir misiniz?

image

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Postun yukarı çıksn canm
(195 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ama güzel mis
0 oy
(3,029 puan) tarafından
Matba yapar canım sor istersen davetiye yapan yerlere
(195 puan) tarafından
İnternetten yaptıracak yer bulsam benim için daha iyi teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Ozalitçiler tasarlayıp basar bunları.
0 oy
tarafından
Çok güzelmiş ya eğer güvenilir bir yer bulursanız bana da söyler misiniz bende böyle bişey arıyordum 
(195 puan) tarafından
Hazır yapan yer buldum instagramdan ama ben kendim yapmak istiyorum. İnstagramda çok yapan var canım
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Benim bildiğim böyle yapiyolar zaten internette davetiye bakarken bunları görüyordum hep Nisan'da hediyelik dağıtırken gene görmüştüm internete bı araştır istersen 
(195 puan) tarafından
Evet canım ben anahtarlığı kendim yapmak istiyorum o yüzden sadece kartı bastıracak yer lazım
(1,420 puan) tarafından
Mevlüt bu anahtarlığı şeffaf poşete koyup da veriyolar ama tek davetiye gene internete daha uygun oluyor
0 oy
(122,901 puan) tarafından
davetiye basilan dukkablarda yaptir
(195 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler
0 oy
(3 puan) tarafından

dna.tasarim.atolyesi Instagram'da çok uygun ve kaliteli ben de kızımın doğum gününde yaptırmıştım 

image

(195 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ben sadece kartı bastıracaktım anahtarlığı kendim yapacağım
(3 puan) tarafından
Onu da bı yazın isterseniz ben 20 tane yaptırdım kargo dahil 65 liraydı dedikleri gibi matbaadan davetiyecilerden yaptırabilirsiniz
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Canim bunu bilgisayar uzerinde hazirla bu kartonlar A 3 boyutunda kirtasiyelerde var kartona 8 tana veya daha fazla olacak sekilde ayarla git bastir 20 lira filandir belki biraz fazla sen makasla kesersin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
1 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sewinnn (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
28 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elf drms (842 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nur KOSTAK (209 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,222 cevap

36,598 kullanıcı

...