0 oy
398 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (940 puan) tarafından
Askolar ben ne zaman annemlere max 1 hafta kalmaya gitsem eşim  hasta oluyor bu hafta mecbur gitcm ablamın düğünü var eşim başladı ben sizsiz napcm dedim bak hasta olacaksan gitmeyem diyor ben dayanamam dedim ne var bunda nolck sende yıllık izin kullan birlikte gidek ona da yok diyo

14 Cevaplar

0 oy
(4,907 puan) tarafından
Eşim nazlı değildir. Her türlü bakar başının çaresine 
(940 puan) tarafından
Benimki de yemek temizlik alasini yapar ama bensiz hasta oluyo anlamış dglm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşim değilde kaynanam böyle sen gidersen napicam ben kim yemekleri yapcak etrafı toplicak diye 80yasinda artk yapamiyo hemen kendi derdine düşüyor
(940 puan) tarafından
Kaynanamı demiyorum bile o ayrı dert
0 oy
(14,407 puan) tarafından
Fazla nazlı 
(940 puan) tarafından
Naz yönden acaip nazlıdır ama aslına herşeyini kendi başına çok güzelde yapar
(14,407 puan) tarafından
Yapsın tabi e
0 oy
(3,832 puan) tarafından
İlle burnundan getirecek yani mızmız aynısından bende de var bi tane ota poka hastalanır
(940 puan) tarafından
Ya  bide annem diyor ablan giderken ben kötü ölürüm biraz kal eşim diyo yok
0 oy
tarafından

Nazlı bir kocan var demekki benimkide bir yere gidince gitme aç kalırım diyor ama tabi dinlemiyorum bir haftalığına İzmir'e gittim annemlerde kaldı 5 gün:D

(940 puan) tarafından
Benimki ac kalmıyor ama nasıl beceriyor bilmiyrm hasta oluyor
0 oy
(4,853 puan) tarafından
Bnm esımde oyle annemlere giderim 3.gun cagırır gelıyormusun dıye. Kurbanda sonra İstanbula gıdıcem 2 yıldır aılemı goremıyorm sımdıden basladı ben sensiz nasıl durucam kaynanamda yanında olacak yemege Vs yapıck ben kalmak ıstoyrm uzun sure izin vermez ama 
(940 puan) tarafından
Benm kaynanamda üst katta ama orda rahat edemiyormus
0 oy
(5,687 puan) tarafından
Ben kimsede pek kalmam cnm hoş anneme kalmaya gidiyorum derim akşama yine evime gelirim evimde çok rahatım tabiki AB'nin evi bnm evim ordada çok rahatım arada eşimi özgür bırak.a seyisi olarak ayda 1 kalaya gelirim ;)
(940 puan) tarafından
Valla bende normalde 2 ayda 3 ayda bir giden biriyim ama ablamın düğün sebebiyle bu aralar sık gittim yine gitcm diye mız mizbaşladı
(5,687 puan) tarafından
Ona şey diyebilirsin eğer annme sen böyle yaparsan senin annene gidincede bn böyle yaparim. Sende ailesiyle tehdit et
0 oy
(1,030 puan) tarafından
2.5 yıllık evliyim 1 gün bile ayrı kalmadık :D nasıl olur bilmiyorum 
(940 puan) tarafından
Benimle aynı evlisin ama işte bazen şartlar gerektiriyo
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Ayyyynisinin tıpkısi. Ama hasta olmaz sürekli görüntülü arar oğlanın battaniyeleri bı koklar sonra benle kavga eder. Eve gelince de çocuk gibi sevinir. Abim de öyleymiş eşi anlatıyor
(940 puan) tarafından
Bizimki beni bugün diyelim götürdü o gunbaslar yarın gelen alam çok durdunuz ertesi gün aynı yani kısaca gelene kadar burnumda gelir
0 oy
(122,942 puan) tarafından
ben hic tek gitmedim bilmiyom
(940 puan) tarafından
Bence bi dene
(122,942 puan) tarafından
yok denemem 2 bebekle 40 saat yol gidemem yada 3bucuk saat ucak hic gidemem denememek en iyisi
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Pek umrunda olduğum söylenmez 
(1,299 puan) tarafından
İlk böyle değildi çok düşkündü hep beni düşünürdü falan daha sonra bazı sıkıntılar oldu sonra soğudu gitti
(940 puan) tarafından
Rabbim aranıza huzr versin birbirinize o eski sıcaklığı nasıp etsin ve elleriniz hiç ayrılmasın inşallah
(1,299 puan) tarafından
Ayy bu ne güzel dua yaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :)
(940 puan) tarafından
Sen hep mutlu ol bu dünyada başta sen olmak üzere kimse üzülmeyi bile isteye hak etmez. Allah yardımcın olsun çiçeğim yüzüden tebessüm eksik olmasın
(1,299 puan) tarafından
Ahh kadın ne güzel dedin gece gece ağlatcan beni sen de hep mutlu ol kimsecikler üzemesin :)
0 oy
(20,286 puan) tarafından
Eşimde gelir benimle :) 
(940 puan) tarafından
Patron izin  verse benmkide gelir ama iş şartları
0 oy
(888 puan) tarafından
Size bu kadar düşkün olması da iyi birsey aslinda
(940 puan) tarafından
Düşkünlüğünden yana elhamdülillah sıkıntı yok ama bazen suyunu cikariyo
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Bende ne zaman gitsem yok ustum başım pislik içinde kaldı yok çok aç kalıyorum gibi bahaneler uydurup beni getirtiyor ben birde tee İzmir'e gidiyorum halamlarin yanına 3 gün sonra geri Kocaeline döndüğümu biliyorum 
(940 puan) tarafından
Valla benmki ben önceki gittigmde sen gel beyazlarla renklileri bir at onuda bebek programına at 3 saatlik beyazların içine et sonra diyor sensiz ben birşey yapamiyrm edemiyorum bunlar essahtan ericek birşey yapmaya
(1,336 puan) tarafından
Ahahah valla benim ki evde bir çamaşır makinesi olduğunu bile bilmiyordur Allah bilir:)))

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 417 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 534 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (940 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 675 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bbsbsb (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 643 göst.