Herkse günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar dün eşimle o kadar tartıştik ki babami arayıp gel beni al.diyesim.geldi sorunu özetliyorum direk ..Aile binasindayiz üstte eltim ,var başka kimse yok , ikimiz tekiz kaynımın belirli arkadaşları var eşiminde işyerinden , bi arkadaşı her zaman, görüşyorlar ama haftanın 2 3 günü mutlaka kahveye onlarla gidiyor canıma tak ediyor benimde. Bıktım çünkü diyorum ki Bak gitme bizimle ilgilen sanki nereye gidiyorum ki diye savunmaya geçiyor, hani 7 de gidip 11 de geliyor ya istemiyorm dünde k.validem burdaydı bütün gün binanın işlerini yaptılar, alt dairenin 8 gibi evden ,çıktı duş alıp saat oldu 11 geldi 10 da mesaj attım. Hani gelmiyor musun gelcem diyip duruyor ama ortada yok 11 de geldi dedim bıktım artik bak senin bu, hareketlerinden bzimle ilgilen gitme diyorum anlamıyorsun güzellikle konuşuyorum yok anlamıyorsun yorgunum diyor madem, yorgunsun çocuklarınla beraber bizimle otursaydın Annesi dediki oğlum semaverde, cay yapalim yok abisiyle bir olup gittiler o kadar sinirliyim ofkeliyim ki yemin ederim çıkıp gidesim var daha sonra sesler yükseldi, tartışmaya başladık, o sinirle geldi kolumu sıktı yüzümü sıktı kapıya yumruk atti ben böyleyim istemiyorsan çık git kabul etmiyorsan, begenmiyorsan git dedi. Öfkemden deliye döndüm ya o sinirle gittim,yattım ama sürekli ayni bu huyu değişmiyor millet ,yüzünden biribirimize giriyoruz k.validem de kesin duydular sesleri , bu gün sorarsa ne diycem bilmiyorum gerçekten oda dün kaldi bu gün gidicek, eltim o kadar cok alışmış ki bu durumlara , cok sakin karşılıyor, ben her gidişinde olay çıkaryorum , bizi neden goturmüyorsun dediğimde, param mi var diyor olsa zaten gideriz flan , ama canıma tak etti evden üstümü değiştirip çıktım apartman boşluğundan öteye gidemedim ağladım durdum orda eskiden , böyle değildi değildik 8. Yılıma gircem bu sene ama adamın bu davranışı, değişmedi gitti ya surat yapsam olmuyor konuşsam olmuyor kolumu sikmasinı , unutamıyorum bile siz gerçekten benim yerimde olsanız ne yapardınız yaşadıklarım tam olarak böyle haftanın, 3 günü mutlaka kahveye gidiyor peşpeşe iki çocugm var ya ,benimde birşey hakkım yok mu gerçekten çocuklar, kac gündür hastaydı yeni düzeldiler. Bna sürekli al çocukları sen git diyor bende oda olsun istiyorum haksız mıyım lütfen kendinizi benim yerime koyarak cevap verin .Uzun oldu kusuruma bakmayın.