0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (1,543 puan) tarafından
Benim eşimin ailesiyle hiç bir sorunum olmadı 13 senelik gelinleriyim ağzımın içine bakarlar bende öyle hiç kırıp incitmedik birbirimizi lakin görümcem sorunlu bir kadındı çok sıkıntılar yaşadık çok hırpaladık birbirimizi görüşmeme kararı aldım görüşmedim yıllarca sonra bir hastalık geçirdi onu görmeye gittim yaşananların yanında güzel günlerde geldi aklıma onun hatrına gittim burada belirtmek istemiyorum rahatsızlığını ama ışığı gördü diyebilirim bana hakkını helal et dedi orada ettim...10 gün önce Doğum günümdü bana pentiden gecelik takımı almış maddi durumu çok iyi bugünde aradı beni oğluma bayramlık alacakmış kaç yaş alayım diye sordu hiç gerek yok ben aldım dolabı kıyafet dolu dedim olsun alıcam yine dedi ısrar etti bende söyledim ama içim hiç rahat değil eskisi gibi yıpranalım istemiyorum oda bende şöyleki bende mesafe sorunu var ya biriyle can ciğer olacağım yada hiç görüşmeyeceğim ortam yok böyle oluncada olmuyor bilmiyorum nasıl yapmam etmem lazım 

5 Cevaplar

+1 oy
(6,048 puan) tarafından
Oluruna bırak canım bakalım ne olacak
(1,543 puan) tarafından
Canım bırakıyım oluruna ama bendede hata oluyor karşı tarafı kırmamak için Alttan alıyorum sonra bakıyorum altında ezilmişim ben çenemi açıncada suçlu oluyorum yine öyle olmasın ya yaşlanıyoruz artık ne dil çekmek nede dil uzatmak istiyorum güzel gitsin
(6,048 puan) tarafından
O zaman guleryuzle laf sokacaksin canım birşey olursa. Gülünce çok anlamıyorlar seninde içinde kalmıyor onlarda kirilmiyor.
(1,543 puan) tarafından
Ya aşkım ben yapmacık olamıyorum sinirlenince direk vuruyor yüzüme ama bakalım inşallah eskiden dersini almıştır tekrarlamaz iyice ısınmak istiyor gibi benimde gardım kırıldı huzursuz olmayalım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yinede dikkat et samimi olma gülen yüze aldanma derim zamanla herşey belli olur
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kuzu mesafeyi koruyarak ilerleyin bence. Yapamam deme yaparsın. Bayram seyran da ara bir araya gelince hoş beş lafı et çok samimi özel konuşmalara girmeden. Olur gider. O da dikkat eder herhalde artık
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Aynı durum  bende de var  biriyle  yıldızım barışık  değilse  benim  için dünyalarıda yapsa  ısınamıyorum 
0 oy
tarafından
Dikkat et ama şunu da göz ardı etme zamanla insanlar değişiyor bende gorumcemle hiç iyi değildim baya tartışmalarimiz oldu şimdi süt dökmüş kuzu gibi daha iyi anlaşıyoruz eskiye göre 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 665 göst.
10 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
0 oy
2 cevap 160 göst.
0 oy
6 cevap 304 göst.

Kategoriler

1,488,189 soru

24,326,562 cevap

345,512 kullanıcı

...