0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 14 aylık bebeklerinizin günlük beslenmesi nasıl? Anne sütü mu alıyor yoksa mama mi? Benim bebeğim çok istahsiz 9 kilo sadece emmek istiyor ama o da doyurmuyor kahvaltıyı hiç sevmez bi ara mama da içiyordu o zaman kilosu iyiydi acaba şuan tekrar mama alsam günde 1 kez versem fayda eder mi ? :(

5 Cevaplar

0 oy
(485 puan) tarafından
Mama değil de devam sütü içer artık 14 aylık bebek. 
(9 puan) tarafından
Devam sütü hangi marka cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde 14 aylik 9 kilo canim doktor iyi dedi kilosu yemiyor benimde bu aralar biraz toparlandı gibi keçiboynuzu pekmezi veriyorum sürekli o biraz iyo geldi sanki bir de doktor vitamin yazdı günde 5 defa 4 damla veriyorum o da işe yaradı gibi emiyor sadece mama vermiyorum ek gıda da biz ne yersek veriyorum sabah kahvaltı da değişik şeyler denedin mi hiç mesela menemen pankek krep falan benimki çok sever tereyağında bazen yumurta yapıyorum yiyor haşlamış yumurtadan daha iyi yiyor ceviz fındık kuru üzüm falan veriyorum meyve yoğurt çorba böyle değişik şeyler yaparım hep 
(9 puan) tarafından
Yumurtayı nasıl yaptıysam yemedi tiksiniyor verdiğimde hemen  çıkarıyor cnm ya :(  diğer şeylerden az da olsa yiyor ama yeterli yemediği için zayif
tarafından
Hade yaa benim de ilk başlarda haşlanmış yumurtayı çok güzel yerdi ama bu sıralar zorla iki kaşık alıyor ağzına üçüncü de atıyor ağzından ama tereyağında çok sevdi menemende sevdi yer
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Benım oglumda 14 aylık sadece emmek ıstıyor. Yumurtayı zaten hıc sevmedı hemen atıyor dısarı. Bende yumurta hıc yemedıgım ıcın zorlamadım midesi almıuo demekkı. Corba zorla bıkac kasık yerse. Meyveyi severek yıyo ama doyumluk degıl tabı tadıyo sıkılıp atıyo hemen. Meyveli yogurt belkı. 
0 oy
(122,577 puan) tarafından
ne kadar yiyosa yedir yemeyen bebek cok zor
(9 puan) tarafından
Gercekten cok zor çeşit çeşit yapıyorum yine yemiyor :(
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Benim bebeğimde çok iştahlı ama 9.5 kilo kilosuna takılma bu kadar valla benimki yerinde durmuyor ondan almıyor benim sütüm yok mama ve süt veriyorum 3 ana 2 ara öğün vermeye çalışıyorum bazen istemiyor zorlamıyorum yemek istemiyorsa zorlamamak lazımmıs yoğurt chia tohumu avokado muz gibi vs. Çok yararlı şeyleri haftanın 5-6 günü yedirmeye çalışıyorum kilo önemli değil artık boyuna versinler 
(9 puan) tarafından
Aslında kiloya çok takmiyorum ama hiç birsey yemeyince sinirleniyorum normalde yediği muzu bile yemiyor bu ara.( senin bebeğinin boyu kaç cm cnm kac aylık

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 175 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 428 göst.
6 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 397 göst.
0 oy
8 cevap 438 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,287 puan) tarafından soruldu