0 oy
507 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (466 puan) tarafından
Evet arkadaslar hic bir animizim garantisi yok 30 yasina kaadr agri kesici dahi almadim ama nezamnki 30 girdim ust uste hersey geldi bunada hamdolsun hersey Allahdan hamileligimde sidetli bas agrisi yasadim butun hamileligim boyunca bu agrilarla durdum hamileyim diye noroloji doktoru bakamadi dogum yapali 4 ay oldu hala agrim devam ediyir en sonunda bir doktora gitim durumu anlatim doktir dedi ani baslayan agrilardan korkarim bi ilacli emar caktirelim cektirdik ve sonuc beyindd damar tikanikligi cikti emzirdigim icin ilac vermedi kafa tasimdan iki adet igne yapti mafoldum cok koty yapti beni hayatan kopmus gibi hisediyorum yolun sonundaymisim gibi bi ay sonrasini goremicekmisim gibi cocklarim cok kucuk nolucak bilmiyoym boyle olupta olumle somuclanan tanidiklariniz varmi neden boyle hisediyorum anlamiyorum

21 Cevaplar

0 oy
(100 puan) tarafından
Canım çok üzüldüm Rabbim snaa şifa versin o küçücük günahsız yavruların hayrına ve el- şafi isminin hürmetine dualarında olucaksin bundan sonra dilerim tez zamanda sağlığına kavuşursun, bildiğim biri var ama 50 li yaşlarında canım ama.ne tedavisi görüyor yada tedavi görüyor mu bilmiyorum duyduğum baya oldu tıkalı çıktığı çok şükür hayatta lütfen güzel düşün kenidi üzme evlatların için. 
(466 puan) tarafından
Allah senden razi olsun canim duan yeter bana insallh  artik hersey Allahdan ona teslim olmusuz sadece cocuklarima uzuluyorum kucucuk 4 tane  bian once tedabiye baslasam oda olmuyor emziriyorum
(100 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun canım inan hiç üzülme geçecek bu günler bende hastalıkla ilgili baya zor zamanlardan geçtim çok şükür duanve sabırla geçti inan bana geçecek iyileseceksin Allah'ın izniyle dualarım.seninle.
(466 puan) tarafından
Insallh canim Allah razi olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
5 cevap 262 göst.
31 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.

404,477 soru