Kızımın yogun bakımda o parmagımı bırakmayışıanne beni kurtar gibi sıkıca tutusu sonunda başka hastaneye gönderip ben ayırmaları ve morg kapısında onu beklemekgözümün önünde yıkadılar yavrumu topraga koyarken bile görmedim
2018 2019 benim en berbat senelerimdi
Kız kardesim dügünüme 1 ay kala yogun bakima girdi her ölebilir hazirlikli olun dediler evlendik 1 hafta sonra esim kaza yapti cigerleri söndü ameliyat oldu
5 sene önce kız kardeşim doğum yaptı ama evde 2 yaşındaki yavrusu balkondan düşüp vefat etti birinin doğum günü diğerinin ölüm günü oldu.
Saat tam 2ydi yatiyoduk köyde olduğumuz için evimiz tek katlı pencerimiz çaldı kalktık amcam ne oldu dedik dedi abla biraz rahatsız onu hastaneye götürecez yani halamın kızı babam çikti gittiler yürüyerek biraz geçince evi koştular ne oldu ki derken bütün herkes toplanma dünya alem geldi baktım amcamın kızı agliyo yanına gittim niye ağlıyorsun dedi abla dedim ki abla biraz rahatsız onu hastaneye götürdüler dedi yok yok abla kendini aşmış intihar etmiş orda başımdan aşağıya kaynar sular döküldü sanki 4 yıl oldu ama acısı hala aynı o kadar iyi bı insandi ki o kadar temiz anlayışlı cömert biriydi ki onu asla unutmayacağım Allah onu affetsin rabbim o iyiliğine versin çok zordu o gece çok 4 tane çocuğu vardı en küçüğü 1 yaşında hala bile onları görürken ağlarım çünkü annesiz büyüdüler 8 Mart'ta ((
Annemin ölümü
1,499,181 soru
24,488,062 cevap
357,427 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın