0 oy
1,343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sevgiliniz olduğunu nasıl ailenize söylediniz ? Olay nişana vs nasıl gitti anneniz babanıza mı söyledi ? Durumu nasıl kabullendiler karşı vs çıktılarsa ikna nasıl ettiniz ?

52 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oralar karışık girme sen oralara:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yengem saolsun bir cumsrtesi beynimi yedi yok sana birini buldum falan tke taşla 5 kuş kuşları sayıyordu baktım anamda onaylıyor yengem odaya gitti madem öyle benim sevdigimle evlendir dedim kalktım teuzeme gittim bende yengemin tasiylaa anama soyledim:D

0 oy
(44,928 puan) tarafından

Sevgilim olmadı ilkim esim<3hemde görücü usulü evlendik biz ☺️

0 oy
(1,299 puan) tarafından
Ben yemekte ben volkanla evlencem gelip isticekler beni dedim babam 3 gün şaka yapıyorum zannetmiş sonra ne zaman gelsinler diye sorunca sen ciddi misin laan demişti :D
0 oy
(9,611 puan) tarafından

Söylemedim annem bı sahur vaktı telefonumu araya koyduğumda eşimin beni aramasıyla sahura uyanmak ıcın oyle gordu.diğer sevgilimden ayrılmıstım bı kac ay gecmısti felan annem yine kimi buldun kim bu adam felan diye sormustu :D

0 oy
(1,736 puan) tarafından
Anneme söylemiştim bi kaç ay sonra. Üniversiteden mezun olunca babama dedi halamlar bi kıyaöet koptu vermem diye, 3 yıllık sevgiliydik. Neyae dedik 1 sene daha bekledik bu sefer ikna olur gibi oldu son anda caydı yine babam, vermem asla da yüzüne bakmam falan filan. Derkennn 6,7 ay sonra kendi dedi istiyorsa hala gelsin istesinler. 5 senenin sonunda evlendik
0 oy
(337 puan) tarafından
Anneme ablam söyledi ahh ahh annemle ne çok kus kaldık yedi yıllık bı ilişkim oldu aldatıldım en yakın arkadaşım ve sevgilim annem babam herkes biliyordu okulun bitmesini bekliyorduk okul bitti aileler tanıştı aldatıldım ve ayrıldım 

Üzüntüden verem olmuştum tüberküloz başlangıcı tedavi sırasında eşimle tanıştım iki ay içinde evlilik kararı aldık o yüzden annem hiç istemedi kustu bana sevmiyorsun aldatildin akillanmadin demişti baktık annem ikna olmuyor babası devreye girip babamı aradı gelin dedi babam geldiler vermedi annem biz çok zor kavuştuk ama annem haklıydı yeni uzun bir ilişkiden çıkmıştım ama o bana iyi geliyordu onun sayesinde sağlığıma kavustum ona kavuşmam çok zor oldu çok ama sonunda oldu sevgilim benim iyiki de evlenmisim hep şükür ederim belki o sevgilimden ayrilmasaydim eşim karşıma cikmayacakti iyiki evlenmisim iki oğlumuz var 

Herşeyde bir hayır vardır
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Anneme söyledim babama söyledi araştırdı benimle konustu gelsinler tanışalım dedi sonra nişan yaptık 
0 oy
(8,500 puan) tarafından
soyledım aılem kabuk etmedı sonra yaşım tutdu kactık ama şuan eşimi seviyolar ve ıyız hic kımseylede kus değılız
0 oy
(171 puan) tarafından
Ay valla bizimki çokkk uzun anlatsam roman olur. Kisaca ozet gecmek gerekirse; 

Karşı komsuydu izmirden bursaya tasindik esim o zaman gorur gormez ilgi duymus bana bende ona tabi ama hic caktirmadim. Aradan 3 5 ay gecti konusma etme derken sevgili olduk. Bi gun ben disaridayken faceden msj atmis bana annemle ananem okumus. Eve bi geldim sorgu sual bu cocukla aranda bisey mi var felan ben tabi inkar ediyom yok oyle sey mi olur ona ben abi gozuyle bakiyom bile demistim :) ustunu kapadilar olayin o gun sonra devam ettik. Bi yerde patlak verdik. Aileler girdi isin icine bu is olmaz daha kucuksunuz felan ayrildik 2 sene ayri kaldik iki senenin sonunda tekrar birlestik. Anneme dedim ya verirsiniz ya kacarim pesin pesin soyluyom. Annem ben arkandayim kizim okulunu bitir gelsinler dedi. Uzun bir surede o sekilde devam ettik. Soz yok nisan yok sevgiliydik 8.5yil çıktık :) esim askere gitti geldi. Askerden once soz yapmak istedi annem askerligini yap gel dedi. Neyse esimin askerligi bitti geldi. Bu arada babamda biliyodu annem soylemisti. Esim askerden geldigim hafta kapinizdayim demisti. Annem babama dedi cocuklar soz istiyo istemeye gelcekler. Babam birden degisti bende vercek kiz yok bu is olmaz demeye basladi. Bir kac hafta babamla kus gezdik evde . Annem altindan girdi ustunden cikti. Ben kizimi telinle duvagınla bu evden cikarcam benim yanimda degilsen bu evdede isin yok dedi. Ve babam sonunda ikna oldu :D istemeye geldiler soz oldu 3 ay sonra nisan nisandan 1 sene sonrada dugunumuz oldu. Ama cokk cokk maceralar atlattik. Cok guzel gunlerdi simdi esimle bazen eskiyi anariz ne gunlerdi der guleriz.
0 oy
(311 puan) tarafından
Konuştuğum biri var ciddiyiz dedim aynı memlekettendi araştırdılar aileler tanıştı biz çok direttik kavgasız gürültüsüz oldu çok şükür şuan 4 yıllık evliyim pismanda değilim 
0 oy
(7 puan) tarafından
Hep anneme söylerdım ben sırdasım o benim❤ eşimide söyledım cıddıyımiş anne dedım anem dedıkı ben karısmam hayati yasıcak olan sensın

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 657 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,152 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (126 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 1,124 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,028 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 904 göst.
30 Nisan 2022 Aile kategorisinde Merve.01 (213 puan) tarafından soruldu

405,786 soru

12,160,550 cevap

36,602 kullanıcı

...