Gunaydin kizlar.Şimdi kisaca anlatmaya çalişicam
Ben issiz bir arazide yaşiyorum evler var ama az.
Bi akraba var komşuyuz o haric kimsem yok
Kendi ailemle goruşmuyorum, eşimin ailesiylede kusum. 2 tanede kuçuk oglum var 3 ve 2 yaşlarinda
Bu çocuklar parka gitmez akraba evine gitmez
Ben desen evden nadir çikarim
Annem surekli kizkardeşlerimi yardima gonderir ama 3 yilin yemin ederim 1.5 yilini bizde kalmişlardir, annemde artik yaşlandim iş yapamiyorum diyo onada kizmiyorum. Gelelim eşime 2 gun once arkaďaşlati futbola çagirdi çocuklarda ona çok bagli haftanin 7 gunu çalişiyo tum gun zor tutuyorum babaniz akşam gelcek diye neyse kizkardeşim bizdeydi tamam git bişekilde bakarim dedim gitti
Bende fazla dişari çikmasina izin vermiyorum ben 2 çocukla canim çikarken o gezmelere gidemez kusura bakmasin. Çocuklarimda uyumaz oynamaz surekli aglar bana yapişirlar 21 yaşindayim herşeyimi kistim çocuklarim için
Dun yine aradilar futbol oyniycaz gel eşimde işten 10 dakikadir gelmiş baktim tmm gelirim hemen diyo bende filmler koptu gidersen eve almam dedim
Baktim tinlamiyo beni kardeşlerin kalsin yaninda gidiyim fln , niye benim kardeşlerim hizmetçimi dedim
3 yildir ailesinden bi yardim gormedim çocuklara karşi hep benim annem kardeşlerim
Çoçuklar agliyo susturamiyorum beyefendi top koşturcak diye benim çoçuklarim aglayamaz
Uzun oldu ama her detayi yazmazsam rahat edemiyorum
Işte kavga ettik gitmedi bende kustum sonra geldi ama ben sogudum bikere bir degil iki degil
Bu arada bikere gitti ya ayagi açildi hep gidiyim istiyo
Ömür boyu senin yaninda mi oturcam ben diyo
Bende sana bayilmiyorum çoçuklarinin yaninda oturup babalik yapcaksin dedim
Diyorum ki o zmn bende gidiyim oynuyum arkadaşlarimla bizi rezil mi etceksin diyo
Onda bile ayrimcilik var
Burda suçlu benmiyim şimdi