+1 oy
287 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

image

simdi bacılar bebeğim yok ama ufak tefek şeyler almaya başladım bazilariniz biliyor bunları da indirim bulmuşken aldım 2 tanesi 50 TL den 34 tlye düştü☺ çok hoşuma gitti ve iki cinsiyete de olur diye düşündüm ben ama olur dimi☺

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Olur aşkım çok güzel olur. Başka desen varsa ondan da al iki tane Müslim çok lazım oluyor ben yatağına çarşaf olarak bile kullanıyorum şimdi.Ben de alırdım böyle sonradan o kadar çok işime yaradı ki şampuan bez deterjan çorap tarağı tırnak makası ağız mendilleri bornozu pişik kremi ıslak mendili aklına ne gelirse. 
tarafından
Siparişi oluşturdum canim yavaş yavaş alıp koyuyorum kenara☺♥️inşallah bi daha ki sefere 2 tane daha alırım☺ dediklerini xe aklımın köşesine yazayım her alışverişte 1 2 parça alsam ilerde benim işime yarar☺♥️♥️çok sagol bitanemmm♥️♥️♥️♥️
tarafından
İnşallah bal böcüğüm inşallah sen de çok sağol ne demekkk❤❤❤
tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çok tatlı olur tabikide:) 
tarafından
Tesekkur ederim canimmm☺♥️
0 oy
(7,459 puan) tarafından

Olur tabi :) valla sıcaklardan baymış durumdayım mide bulantısı hat safhada :( oğluşumla keyif yapıyoruz :) Allahım kucağını boş bırakmasın :)

(7,459 puan) tarafından
Gelir gelir folik asite başla ama canım vücudu hazırlar :) aynen stres olunca olmuyor serbest bırak kendini o gelir sessiz sedasız sonra sürprizzz der :) inşallah hamileyim postunu da görürüz ❤️
tarafından
Folik asit kullanıyorum canim☺ Ay hadi inşallah çiçeğim olursa zaten kosa kosa haber etmeye gelirim buraya♥️♥️♥️
(7,459 puan) tarafından
Allah kalbine göre versin canım bende dua edicem ❤️❤️
tarafından
Allah razı olsun gülüm♥️♥️♥️♥️♥️
(7,459 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Çocuklar öğlen uykusunda birazdan yemek hazırlayıp kaldırıcam çay içiyorum.   rengi çok güzel iki cinsiyet içinde olur 
tarafından
Afiyet şeker olsun canim benim♥️♥️♥️ tesekkur ederim çiçeğim♥️
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Cok tatli rengi olur tabki☺☺☺nasip olsun insallahhhh
tarafından
Tesekkur ederim canim benim inşallah☺♥️♥️♥️
0 oy
(2,610 puan) tarafından

Olur bence olmasa da çok uygun fiyata :Dal gitsin zaman geçtikçe artıyor fiyat 

tarafından
İndirimle biseyler almayı çok seviyorum shsjjsjsj öyle yapıyorum canım ufak ufak biseyler alıp koyuyorum kenara gun gelir lazım olur elbet☺♥️
(2,610 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun canım. Allah gönlüne göre versin inşallah
tarafından
Amin canimmm☺♥️♥️♥️♥️
0 oy
(219 puan) tarafından
Rengi deseni çok hoşmuş müslim çok gidiyor çok lazım oluyor çok iyi yapıyorsun şimdiden almakla herşeyi bir anda almak zorlayabilir en azından biriktirir kalanları alırsın çok takdir ettim düşünceni güzel günlerde kullan inşallah ❤
tarafından
Kıracağına satsın veya birine versin psiko.pat mi kiz o sjsjjsjsjsj ☺☺☺☺☺
(219 puan) tarafından
Ya benim içim gitti bana ver ödiyim parasını dedim sen benim arkadaşımsın nasıl böyle bişey istersin senin evinde görüp deliriyimmi dedi :D
tarafından
Aman bosver o hakketmis borç ödemeyi ödesin dursun olmayan şeyin parasını sjsjsjjs☺☺☺☺
(219 puan) tarafından
Aynen öyle shsjsj
tarafından
☺☺♥️♥️♥️♥️
0 oy
tarafından
Olur tabikide 
tarafından
Tesekkur ederim canimmm♥️
0 oy
(28,789 puan) tarafından

Çok güzelmiş hangi site

tarafından
Lcw den aldım canim☺♥️
(28,789 puan) tarafından
Çok güzel ya iyi yapmışsın
tarafından
Tesekkur ederim canimm☺♥️

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,159 göst.
28 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
20 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Zeyneb.Ali (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 152 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu

404,539 soru

12,118,665 cevap

36,468 kullanıcı

...