0 oy
974 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim ağız tadıyla geçirmemizi nasip etsin ikinci bayram günü malum bende ailemin yanına gideceğim ama benim bı ablam var sürekli birşeyler bekliyor istiyo bu ara para sıkıntımız var aileme giderken birşey alamiycaz bı annemin doğum günü ona pasta alacağız. ablam başladı işte bizim gruba yazmaya işte gelirken maras tan dondurma alın abla durumumuz yok dedim sonra bugün de yazmış ki baklava alın o zman yazmış kilosu 400 lira para yok diyorum yazdım sonra olmadı yoldan geçerken pişmaniye falan alın yazmış bunu da eşim gördü ben sinirlenince doğal olarak yüzüm düştü o da anladı başladı işte söylenmeye çok canım sıkılıyor ablam in bu durumuna acaba borç falan alsam kredi kartından falan alıp götürsem mi üç bin lira araba yiyor bin lira da biz yesek yolda zaten para yok ablam in bu dusuncesizligi beni yoruyor siz ne düşünüyorsunuz bana bı yardım edin 

23 Cevaplar

0 oy
(1,466 puan) tarafından
Kız senin aklın yok mu. Desene biz misafir geliyoruz. Baklavayi siz yapacaksınız. Gelenin eline bakılmaz. Ama gittiğin yerde misafir en güzel şekilde ağırlaşır diye. O sana her deyisinde sen de diceksin . Ayyy pişmaniye dedin bizim durumumuz yok ama bak cnm çekti şimdi . Siz alsanizda yesek diye. O yuzsuzse sen daha çok olacaksın 
tarafından
Lafı mı söyledim canım zaten bı daha yaZmadi
-Reklam-
0 oy
(2,881 puan) tarafından
Benim ablam da bebeğime mama alın dedi ben de bozdum valla eşiyle sürekli gezip bizden bebeğine mama istedi param yok deyince de küstüler. Ben de dedim sağda solda gezeceklerine mama alsınlar. 1 senedir konuşmuyoruz valla. Sevmiyorum böyle yüzsüzlükleri. Diğer kardeşimin ihtiyacı oldu ama cidden zor durumda ona 20 bin yolladım ama bunun yüzsüzlüğü zoruma gitti yapmadım valla. Hiç canını sıkma canım sen bir şey de alma 
tarafından
İşte şimdide canım eşim almam yapmam diyo bizimde
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Ben olsam abla anlama kitligin var herhalde derdim.
tarafından
Bı daha yazmadi canım zaten

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 623 göst.
26 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 619 göst.
13 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,562 göst.
24 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu