Bayram önü annemin halılarını yıkamaya verdik annemden aradım aklıma gelmedi babamın fesatlikyapacagi .bugün halıları getirmek için aramışlar .beni aradı küfür etmediği kaldı nasıl bagriyo noluyo ya diyebildim ben adam değil miyim sen mi verdin numarasını bida verirsen kötu olur buda vermicksn hıc biyere kendinin kini dagitayisan dağıt fln dedi ne diyisun sen ya verdik noldu naptilar Allah sana başka dert vermesin dedim sayıyo birşeyler daha bagriyor ben bana bagrilmasina susan bı insan değilim helehaklıysam hıc bana bağırma dedim devam ediyor yüzüne kapadım pislik fesat insan bnm koca ozmn adam değil .annemi aramadım kimbilir ona neler dedi haberi yoksa üzmek istemedim kardeşime yazdım gene azıyor ne varmış üstüne mi çıkmışlar Allah akıl fikir versin dedi .gelmicem uzun süre dedim kardeşime. Annemde sabah aradı köye gidecejlermis amcamlarla mangal işleri gelin gibisine konuştu onuda zehir etmiştir eşimde goturesi geliyordu gitmicen dicm işten gelince şöyle karşılıklı sakın konusacagmz bı adam değil ordada yüzüme bakmaz afra yapar dahada bozar ortamı kendi haklı gibi zehir etti ama uzun süre gitmem fesat insan