0 oy
790 göst.
Aile kategorisinde (385 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bayram önü annemin halılarını yıkamaya verdik annemden aradım aklıma gelmedi babamın fesatlikyapacagi .bugün halıları getirmek için aramışlar .beni aradı küfür etmediği kaldı nasıl bagriyo noluyo ya diyebildim ben adam değil miyim sen mi verdin numarasını bida verirsen kötu olur buda vermicksn hıc biyere kendinin kini dagitayisan dağıt fln dedi ne diyisun sen ya verdik noldu naptilar Allah sana başka dert vermesin dedim sayıyo birşeyler daha bagriyor ben bana bagrilmasina susan bı insan değilim helehaklıysam hıc bana bağırma dedim devam ediyor yüzüne kapadım pislik fesat insan bnm koca ozmn adam değil .annemi aramadım kimbilir ona neler dedi haberi yoksa üzmek istemedim kardeşime yazdım gene azıyor ne varmış üstüne mi çıkmışlar Allah akıl fikir versin dedi .gelmicem uzun süre dedim kardeşime. Annemde sabah aradı köye gidecejlermis amcamlarla mangal işleri gelin gibisine konuştu onuda zehir etmiştir eşimde goturesi geliyordu gitmicen dicm işten gelince şöyle karşılıklı sakın konusacagmz bı adam değil ordada yüzüme bakmaz afra yapar dahada bozar ortamı kendi haklı gibi zehir etti ama uzun süre gitmem fesat insan 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kişi kendinden bilir işi, demekki babanın zihniyeti de bozuk. Adamlar taciz veya rahatsız etmek için bile arasa kızması gerektiği kişiler arayanlar olur. Evlerden ırak. 
(385 puan) tarafından
Zihniyet mi var kı bozuk olsun canm anası kılıklıbabannem kılıklı . Yolda yürürken biri yanlışla carpsa bıle etmedıklerı kalmaz . Valla evlendım kurtuldum esım ne gezmeme karışır ne markete ne çarşıya 2ay önce verdım halı numaramı da verdım aradılarda kımse gelıp tepeme cıkmadı
-Reklam-
+1 oy
(44 puan) tarafından
Allah zihni fikri bozuklardan uzak eylesin
(385 puan) tarafından
Amin canm
0 oy
tarafından
nasil yaa hali yikamaci anneni aradi diyemi bu laflari saydi
(385 puan) tarafından
Evet canm malesef ben numara dağıtıyorum öyle bı ınsanım öyleymişim
tarafından
okurken kendi babami okumuş gibi hissettim annemi yalnişlikla biri arasin or.osbu diye bagirirdi annemle bana
(385 puan) tarafından
Zaten az savunmaya gectım ya nasıl köpürdü kadını beklıyordular hemen açsın dıye pıslık akıyo ıcı ama herkese çok ıyı nefret ettım bugün daha bana asla bagıramaz hele ıgrenc ıthamından  sonrada
0 oy
tarafından
Kız bu ney böyle Allah sabır versin bacım çok kötü olmuşsun dur sen şimdi neyse baban olur yinede bişey deme annene bı kötülük yapabilir 
(385 puan) tarafından
Bütün enerjı mı cektı resmen bak kargo gelıcektı esımde ıste açamıyor dıye aramış sabahtan esımın numarası onu ararsınız dıye bnm kı adam degıl belli bı oadam
tarafından
Ne var canım ben yeri gelir taksiye binerim yeri gelir bankaya tek giderim bunlar sorun edilirmi bu ney böyle yeni evli falan deillerki kıskançlık oldu diyecegim torun torba olmuş bu adamın derdi ney
0 oy
tarafından
Of düşman başına ya. 
(385 puan) tarafından
O ahlaklı bız kerane yolunda numara dağıtıyoruz anneme ne gun yüzü gosterdıkı adamım dıye gezıyor aşırı sınırlıyım hala
0 oy
(2,292 puan) tarafından
Daha neler. Bu adam normal mi. Halıcılar numarasını ne yapacak senin annenin. Abartıp patlamaya yer arıyormuş baban
(385 puan) tarafından
O oyledır suyu kaynayıp kendını haklı çıkaracağı yanı kavga zamanı böyle yapar ama ben kaldıramam bunu evım ayrı Asım ayrı gıtmem haketmedıgım bırsey ıcın sen dağıtırsan dağıt demesınden sonra bnm ıcın sıfırlandı. Esıme anlatmadım ama yakında dıcem mecbur çok detay vermeden o dağıt kısmını duysa ebedi gondermez
0 oy
(2,055 puan) tarafından

Allah ananada  sizede  sabır  versin  böyle  zihniyetle :ermm:

(385 puan) tarafından
İçi pis gerçekten kabul edıyorum kendısı zamanında ne boktu da herkesı kendı gıbı görüyor heralde .. neler cektım be onun yuzune bı o haklı herkes suçlu ne gıdrrım uzun süre ne ararım
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Ey Allah'ım ya annen daha neler çekiyor ozaman diyebildim Allah yardımcısı olsun
(385 puan) tarafından
Annemle hıc konusmadım aramadım zaten onu paylamıştır haklı gıbı bıde ben sısırmıyım dedım kardesıme yazdım ıste konuşmuyormuş annemle yarın anlatırım dedı kardesım .
0 oy
(50,933 puan) tarafından
halicilarda sapiklik yapmak icin bekliyodu zaten
(385 puan) tarafından
Aynen bekliyorlardı annemı ya ben verdım halıları bana nıye atlamadılar kımse yoktu o kadar sınır oldum kı hala hazmedemıyorum
0 oy
tarafından
Baban kötü düşünceli bir insan demek ki 
(385 puan) tarafından
Bı tek bızı gözetliyorlar bıze bakıyorlar kafasında malesef geçende esımle sahıle gıttık babam gezıyon dedı evet esım vardı ha o olmayadablrdı oğlumu gezdırmeye cıkablrm dedım öyle bakıyo

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 571 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,021 göst.
8 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 509 göst.
16 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,088 göst.