Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
15 aylık bebeklerinizle akşam gezmesine nasıl gidiyorsunuz???
0
oy
166
göst.
17 Temmuz 2022
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kızım 15 aylık. Beşiğinde koyup uyutuyorum başka türlü hiç uyumuyor. Gittiğimiz yere beşiğini götürüyoruz yani annem ve kaynanamgile ama akşam oturmasına hiç gidemiyorum. 8 buçukta uyutuyorum e heryerede beşik taşinmiyor. Hadi uyudu diyelim gelirken uykusu açılır ve yeniden uyutmak zorunda kalırım diye hiç daha akşam oturmasina başkasına gitmedik. Sadece çok yakın arkadaşımız var yan apartmanda oturuyor ona gittik ama o zmnda salıncakta sallanmak uyuyordu. Salıncağıni goturuyordum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Yani aksam cikma o zaman canim Çocuğu gore ayarla ben oyle yapiyorum oyke cok erken uyumuyo gerce bu kizz
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Cikmiyorum zaten çıkanlara soruyorum nasıl cikiyrorsunuz diye
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende çıkıyorum benim kizimda sorun cikarmiyo ama ilk oglum sorun erderdi baya cikmazdim cok nadir giderdim
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kaçta uyutuyorsun kizini
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kizim sabah uyanmak bilmiyo 11 buluyor gecede oyle 11 buluyoo oglum sabah ezani kalkardi aksam ezani uyurdu ikinci oglum aksam 9 sabah 9 en iiui oydu yaaa simdi evin dinamiğini deyisik uykusu gec oluyo kizimin malesef
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
17 Temmuz 2022
1Gozbebegimmm
(
3,056
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizde öyleydik herkez erken yatıyor geç yatır diyordu valla kimseye göre ayarlayamam bide kıştı tek oda daydık sobalı ev ne gidiyormd ne çağırıyorum ne kabul ediyordum şmdi akşam 10 11 i buluyor uyuması büyüdükçe uyku saatleri değişiyor
1 önceki yorum göster
17 Temmuz 2022
1Gozbebegimmm
(
3,056
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç umursama bakan sensin huyunu suyunu bilen sensin sizin demenle olmuyor de geç, ben 1 2 öğlen arkadaşa fln gittim uyumadı tövbe ettim Bi yere gidersem mutlaka 5 6 akşam üstü gdiyorm uykusunu almış yemeni yemiş rahat Bi şekilde
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kız umursama demek kolay birşeyi bin kere söyleyince bunaltı geliyor. Sanki ben hiç birşeyi bilmiyormusum gibi.
Artık geçen kızdım yani. Hayır 9 un neresi erken acaba. Zaten 8.5da mama yapıyorum yedim uyudum diyene kadar 9 oluyor. Bebek bu daha .. anlatamıyorum ki. Kızımda zor uyuyan bir bebek sanıyorlar ki uykusu yoksa uyumuyor
17 Temmuz 2022
1Gozbebegimmm
(
3,056
puan)
tarafından
yorumlandı
Bide şey sanıyorlar yat aya gdiyorz diyince 2 dk da uyudu sanıyorlar oda var
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
He 2 dkda onlar uyutmusmuki biz uyutalim. Aynen mesela kaynanam yarım saat sonra uyuyunca "niye geç uyudu hastami bence nazar değdi ondan" diyor sürekli.
17 Temmuz 2022
1Gozbebegimmm
(
3,056
puan)
tarafından
yorumlandı
Boşver takma sen kimseyi bebepn düzeni huzuru önemli Bi süre feda edecen herşey den snra rayına girer :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2022
dark
(
7,963
puan)
tarafından
cevaplandı
Hic 8 9 da uyuyan bi cocuk olmadığı için gidiyodum
1 önceki yorum göster
17 Temmuz 2022
dark
(
7,963
puan)
tarafından
yorumlandı
Beklemesem de ben 9 da götürürüm yatakta oynar kikirder 11 den aşağı uyumaz yani
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Allah Allah benimki en geç yarım saatte uyuyor. Alışkanlık demkki
17 Temmuz 2022
dark
(
7,963
puan)
tarafından
yorumlandı
Asla uyumaz yarım saatte simdi 3.5 yaşında 10 gibi yatağa götürürüm tüm ışıkları kapatırım 2 saat konuşur bid bid susmaz en son bayılır gibi uyuyakalir aşırı direniyor uykuya
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bebekken nasildi
17 Temmuz 2022
dark
(
7,963
puan)
tarafından
yorumlandı
Hep böyleydi uykuya çok direnen bi çocuk
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben gün içinde uykusunu ayarlıyorm . Derin 18 aylık diyelimki kuzenime gtcez akşam üzeri geç uyutuyorm gündüz uykusunu 5 ten sonrada gtceğimiz yere gidiyrz , derin en geç 10 da uyur 10a doğruda eve geliyorz zaten
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yani ben beklersen benimkide 10 a kadar uyumaz ama ben uyku saatine dikkat ediyorum 8.5 ta uyutmaya başlıyorum 9 da uyuyor. O yüzden sıkıntı oluyor. Zaten öğlen az uyuyor 1_2 saat anca
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ee tmm canm sende gtceğin yere 4 te gt 8 de gel eve
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım zaten o tarz yerlere gidiyoruz ben ondan bahsetmiyorum akşam eşim zaten 5 te çıkıyor yemek yedik ettik diyene kadar 6 oluyor oturma saati 7 zaten 8 buçukta da kızımı uyutmaya başlıyorum. Zaten illa gideceğim diye birşey yok zaten gitmiyorum sadece gidenler nasıl gidiyor onu öğrenmek istedim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2022
Aycaninannesi
(
3,836
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynı sizin gibiyiz akşam.kimseye gitmiyoruz Herkese gündüz gidiyoruz misafiride gündüz kabul ediyoruz Annemlere kalmaya gidiyorum besik pili pirti ne varsa topluyorum.16 aylik olmak üzere..
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla ben mecbur kaldım bir kaç kez akşam misafir kabul ettim ama çok zorlandım. Uyumak bilmedi . Misafiri bıraktım kızımı uyutmaya çalıştım sonra uyudu sürekli uayndi falan zor oluyor yani. Eşim işten 5 te çıktığı için gündüz misafir alamiyoruz
17 Temmuz 2022
Aycaninannesi
(
3,836
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizde sadece eşim evdeyse hafta sonu kabul ediyoruz onun harici yok zaten:) bende bir iki kabul ettim olacak gibi değil surekli uyanıyor mizmizlaniyor biz de ondan sonra kabul etmedik.Bir de gelenlere bağlı mesela benim kuzenim çok rahat akşam gelip kalıyor sorun olmuyor min ses düzeni ile ilerliyoruz yada 1 arkadaşım var o da gelince kalıyor yine aynı ama kalabalık misafiri akşam kesinlikle almıyoruz.
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bizde hiç kalabalık almadikda. İşte bir karı koca bir çocuk. Öyle aldık. Zaten kalabalık kimsemiz yok ama gürültüden değilde kendi kendine uyanıyor.
. Ama bende akşam arkadasima tek başıma yada kızımla gitmek istiyorum . Ama olmuyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2022
Basar nese
(
1,014
puan)
tarafından
cevaplandı
Hıc cıkmıyorum aksamları. Yatması kalkması sasıyo sonra.
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla bende öyle. Ama gidenleri merak ediyorum nasıl bir yöntem deniyorlar diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2022
& efulimmmm &
(
6,871
puan)
tarafından
cevaplandı
Geçen sene çıkardık dışarda arabasında uyurdu bu sene mümkün değil uyutamiyorum arabasında tek uyku yapiyo gündüz akşam üstü 4 ten sonra çıkıyoruz bizde uyuması gece 11 i buluyo artık 21 aylık benimki daha erken uyumuyo maalesef bizde annemgile fln gittigimiz zaman beşiğini hâlâ taşıyoruz başka bi yerde uyumuyo çünkü
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen bizimki de kucukken uyuyordu ama şimdi uyumuyor. Allah'tan benimki 9da uyuyor ama işte 9da tam gezme saati. Bizde gidemiyoruz
17 Temmuz 2022
& efulimmmm &
(
6,871
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizimki küçükken de uyumazdi simdi de uyumaz illa beşik olacak
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı