0 oy
493 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5 puan) tarafından
Arkadaşlar ben bir şey merak ediyorum. Bazı insanlar doğum şifa olur, vücudu yeniler diyor. Daha önce doğum yapanlar doğumdan sonra yenilenmiş hissettiler mi acaba, ya da bazı rahatsızlıklarına iyi geldi mi? Benim belimde sinir hasarı oluşmuş yanlış tedavilerden çok ağrım var. İlaç da kullanamıyorum. Çok korkuyorum bazen kendimi zor idare ediyorum, çocuğa nasıl bakarım diyorum. Düşünmeden edemiyorum

16 Cevaplar

0 oy
(659 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Valla kuzum benım sag bacagında capraz baglarım kopuk doktor sakın hamıle kalma dedı tasımaz cunkı ayagın dedı 6 ayında hamılelıgımın dızım kıtlendı ameliyat  ıle acabıldıler dızımı 1 ay sadece yattım sonra hep ayaktaydım sukur 90 gunluk kızım vaf suan ayagım hala sakat arada topallaeım gozle görülür  sekılde zatıf bı bacagım ama allahım sana guc kuvvet verıyo merak etme
(5 puan) tarafından
İnşallah, sağolun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende egzama vardı hamilelikte tamamen geçti doğum yaptım tekrar çıktı :) 

(1,567 puan) tarafından
Gecti mi peki canim bnde de atopik egzama var gecmiyor bir turlu.
tarafından
Yok doğum yaptım 1 ay sonra yine aynı oldu geçmiyor.
(1,567 puan) tarafından
Cok illet biseymis bu egzama Allah beterinden saklasin insallah tabi de. Mahvoldum ellerim dudaklarim yuzum gozum vucudum. Bitikti. Coj şükür vucudum yuzum gecti ama kortizonla. Vucudumun bazi yerlerinde var hala. Yuzumede kasindikca kortizonlu krem suruyorum arada bir ellerim hala ayni . Kasiyinca daha beter oluyor kasimamaya direniyorum her aksam kortizonli krem suruyorum. Ay bide yara oluyor o cok fena. Nemlendiricisiz yasayamaz oldum.
(1,567 puan) tarafından
Allah acil sifa versin insallah cumlemize canim. Umarım bir gun tamamen kurtuluruz. Tedavisinin olmamasi cok sacma cok.
tarafından
Zerdeçal iç canım emzirmiyorsan. 1 çay kaşığı zerdeçalı 1 su bardağı suyla karıştır iç hergün. En çok o fayda etmişti bana. Bütün kremlerden daha etkili.
(1,567 puan) tarafından
Allah razi olsun canim coook sey denedim dut kurusu karbonat en son doktora gittim. Emziriyorum canim sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Emzirdigim icin cok fazla mudahale de edemiyorum. Zerdecalin ne gibi zarari var canim emzirmeye .
(1,567 puan) tarafından
Su sicak soguk fark ediyor mu. Emzirme bitince yaparim insallah hala gecmemis olursa ki sonsuza kadar kurtulurum. Insallah.
tarafından
Baharat ya sonuçta onun için dedim. Ne zararı var bilmiyorum belki de yoktur ama ben çok baharat tüketmeyin emzirirken denildiği için yapmıyorum. Normalde soğuk suyla içiyordum. 1 saate tüm kaşıntıyı alıyor ve hafifliyordu. Hamile kalmasaydı belki de bitirmişti ama hamile kalınca bıraktım.
(1,567 puan) tarafından
Anladim canim cok sagol.  Allah razi olsun. Ben hir arastirip bakayim umarim sifa olur . Insallah kurtuluruz tez vakitte hayrlisi ile.
(5 puan) tarafından
Benim arkadaşımın eşi bitlisel ürünlerle tedavi yapan bir rus doktora gitti Antalya da. Yıllardır geçmeyen egzamaları geçmiş. İç organ temizliği gibi bir şey yaptırmış anladığım kadarıyla.
(1,567 puan) tarafından
Sorun icerde zaten ama neymiş tek care krem surmekmis nemlendirici ve egzama kremleri vs. Benim o doktoru bulma sansim yok canim o arkadasin sansliymis. Yakin zamanda tekrar dr gidip karacigere falan baktircam insallah bakalim.
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Evet dogru. Benim bir öğrencimin annesi kanser hatasıydı, ve doktor ikinci çocuk önerdi ona, ne kanseriydi tam hatırlamıyorum oda hamile kaldı ve dogumdan sonra kanserden kurtuldu, Allaha şükür 
0 oy
tarafından

Benim annemde hipertansiyon, kolesterol, şeker vardı doğumdan sonra gitti hepsi :)

(5 puan) tarafından
Ne mutlu, darısı başıma inşallah
0 oy
(725 puan) tarafından
Kesinlikle buna inanıyorum bebeğim bana uğur getirdi astımım vardı geçti bende çok şükür.. 
0 oy
(843 puan) tarafından
Benm migrenim geçti canm 
(5 puan) tarafından
Ne mutlu size, inşallah darısı başıma
0 oy
tarafından
Evet bazı hastalıkları yok ediyor :) 
0 oy
tarafından
Annem bobreklerinden rahatsz sürekli tas kum olusturuyo. Doktor çocuk yapmasini önermişti
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Bilmiyorum ama ben dogumdan sonra sarktim zayiflayamiyorum catlaklarim var eski sorunlar devam ediyor. Ek olarak dizlerimde comelik kalkarken agri olustu sabahlari kalktığımda her yerime yel girmis gibi belim sirtim aciyor. Yuzustu yattigimda sanki belim yerinden ayrilmis gibi aciyor. 8 ay oldu dogum yapalı. Bu sikayetkerim biraz hafifledi. He birde atopik egzama oldum ve gecmiyor bir turlu.
0 oy
tarafından
Annede bir sağlık sorunu olunca bebek kök hücre göndererek o sorunu iyileştiriyor diye bir haber görmüştüm. 
(5 puan) tarafından
Ayy inşallah
0 oy
tarafından
Bedenim icon bir şey diyemem ama ruhum iyileşti benim dünyam değişti iki tane dünyalar güzeli evlâdım var onlarsız ben nasıl yaşamışım diyorum her seferinde iyi ki doğurmuşum 
0 oy
(58 puan) tarafından
Tabi yeni doğmuş gibi hissediyorsun benimde baş ağrım  çok oluyordu adet ağrısı olsun doğumdan sonra yok denilecek kadar azaldı ikiside bence faydası oluyor normal doğumun..
0 oy
(523 puan) tarafından

Bimiyorum tam ben de oyle duydum kiz cocuk hastaligi gecirir dpgumda diye valla ben xok guzellestim:P

0 oy
(55 puan) tarafından

Valla bilmiyorum ama 9.9 şiddetinde deprem geçirmiş gibiyim ::D doğum çatlakları oluyor ya bazen bakıyorum diyorum Allah'ım resmen fay hattı inşA etmiş benim kız. Ama doğum manevi olarak günahlardan arındırıyor onu biliyorum 

0 oy
tarafından
dogumdan sonra daha da guzellestigimi söylüyor artı olarak ruhum yenilendi sanki kendimi daha iyi hissediyorum bas ağrılarım geçti vs..
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Benim kistlerim vardı doğumdan sonra gitti cnm 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 62 göst.
27 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arifekalan (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 75 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde 175766 (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 140 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Acvbn (43 puan) tarafından soruldu

377,329 soru

11,292,013 cevap

34,710 kullanıcı

...