0 oy
155 göst.
Aile kategorisinde (42 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba kızlar,  Gene babam haber yolladı kuzenimle, fazla dayanamiyormus felan diye beni ve çocukları görememekten. Kuzenim de demiş yani yaptıklarınız doğru değil diye babam ama kabul etmiyor hala yok öyle bir şey. Ama öyle diyorsa yapmayız felan. Bende yok istemiyorum tekrar aynı şeyi yaşamak bu sefer kendimi ve çocuklarımı çıkaramam bu durumdan. 15 sene denedik olmadı. Ve daha halen kabul etmiyor bile. Babam son eklemiş er kabul etmezse biraz daha beklerim sonrasında onu red ederim demiş...  Çok yoruldum artık 


Ben 16 senedir evliyim. Hep sorun babamın baskısı herseyi bilmek istemesi. Eşimi sürekli bana kötülemesi. Yok çok sesli konuşuyormuş. Yok çok aktivmis. Çalışma şekli doğru değilmiş dükkan sahibi böyle salismazmis. Yok neden akşamları spora gidermiş. Eşimin anne babası ayrıldı kaynanam evini istiyor kocasından sorunlar oldu babam eşime diyor annene söyle olmaz felan.esim de dedi artık sen karışma onların sorunu ve benim aile sorunum. Babam bozuldu. Istiyor ki hersey onların dediği gibi olsun. Sade onların dedikleri hep doğru. Annem de hep bababmin arkasında doğru da olsa yanlışta. Ve bu sürekli böyle geçti. Yok efendim o camii ye gitme buraya git ve bunu sürekli ama sürekli söyledi. Bırakmıyor ki kendi hayatımızı istediğimiz gibi yaşayalım. Çocuklarıma karşı bile bizim öğretdiklerimiz bile sen babana bakma o öyle değil yanlış. Annem ayrı konuşur babası hakkında. Sinir tanimadilar. Defalarca eşim konuştu babam ile kızınız üzülüyor yapmayın tmm diyor 10 gün sonra aynısı devam. Çocukları almak istiyor yok diyor neden o mu yollamiyor. Sen ona bakma dinleme felan şeyler. Psikolojim bozuldu hemde çok. Annem ile konuştum ilk başlarda uyardım da dedim babam ile konuş yapmasın. Evde huzurum gidiyor manasına yok konuşamam babanı biliyorsu dedi ve konuyu kapati. Ta ki artik çok apartmaya başladılar yok sana baskı mı yapıyor yok sana birsey mi diyor yapıyor ben onu bu şehirden yollarım felan. Ya yok dedim ben mutluyum yok öyle bir şey. Ama kendi bildiğini yapıyor. Daha çok şeyler var.
Artık onların yanında ne mutluyum ne de huzurluyum.hemen zaman geçmeden gitsem diyorum. Mesafe koydum gene aynı. 
Beni red bile etti neden dedim söylemedi sonra sen tele çıksaydın dedi diye. Bilmiyorum artık. Sonra artık dayanamadım kontağı kopardım. 3 sene oluyor. 
Şimdi de gene bana haber yolladı. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neyi kabullenemiyor  canm anlamadım ben. 
-Reklam-
0 oy
(280 puan) tarafından
5 tane aynı posttan açmış ve hiç birşey anlaşılmıyor yazından
0 oy
(7,219 puan) tarafından
Sorunun ne oldugunu vilmedigimiz icin birsey diyemiyoruz 
0 oy
tarafından
Dün akşamda yazdım sorun ne anlamadım ben biraz açık yazsan anlar belki fikir veririz eski postlarıma bak deme üşenirim 
(6,047 puan) tarafından
Ben üşenmedim baktım çok uzun ama bence ailenin psikolojik sorunları var bu kadın çocuklarıyla eşiyle birlikte kaçıp yerini kimseye soylememeli.
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Neyi kbul etmiyo evlndgmnimi 
0 oy
(13,777 puan) tarafından
Bizde anlamaya çalişirken yorulduk. Sanki tüm yaşadiklarini biliyormuşuz gibi bir post açmişsin. 
tarafından
Aynennn
0 oy
(657 puan) tarafından
Aynı soruyu 5 kez sormuşsunuz ama öncesinde ne oldu neden bu noktaya geldiniz bilmeden bir şey diyemez kimse.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
25 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Ceyda123 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 104 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ceyda123 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde mertmirzaninannesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 324 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Havvakl (94 puan) tarafından soruldu

377,809 soru

11,308,032 cevap

34,738 kullanıcı

...