0 oy
2,681 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (881 puan) tarafından

Kızlar çoğunuz beni biliyorsunuz eşimin aldatması ve baskısı üzerine post paylaşmıştım. Dün eşim son yapacağını yaptı normalde ailenle görüşmeyeceksin demişti beni kız kardeşim aradı konuşurken eşim aradı kiminle konuştuğumu sordu ve kız kardeşim dedim baya bi tartıştık iş başka yerlere gitti kavga büyüdü eskiye dondurdu sen söyledin böylesin diye . En sonunda dayanamadım sizin bana yaptiklariniz ne olacak aldattın dövdün herşeyi yaptın sustum dedim . Ve en sonunda dayanamadım evden ayrıldım şuan babamı bekliyorum beni gelip alacak evimde değilim. Hiç olmadigim kadar içim rahat çok huzur doluyum yeni bir başlangıç yapicam çocuklarımla.  

Bana çok çok dua edin lütfen boşanmadan sonra bi ise girip çalışmaya başlayacam artık hayatım sadece çocuklarım..

Ailemin orda çatı katı boş oraya eşyalarımı götürüp oturucam ailemle aynı bina ama ayrı ev imkanı veriyorlar sağolsunlar destek tam çok mutluyum kızlar cook dua edin şu boşanma bi an evvel olsun çocuklarımı da alamaz elimden vermeyi asla düşünmüyorum :angel:

42 Cevaplar

0 oy
(1,571 puan) tarafından
Boyle güçlü kadinlara hayranim cok goruyorum burada agzi burnu kan içinde resimler hala ayrilmiyo lar o adamlardan bi evlilik yolunda degilse bence bitirilmeli 
(881 puan) tarafından
Aynen öyle zorla güzellik olmuyor ki olmuyorsa zorlamaya hiç gerek yok herkes yolunda güzel ☺️Teşekkür ederim kuzum desteğin için
(1,571 puan) tarafından
Rica edrim inşallah hayatın cok guzel olur
-Reklam-
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun kuzum 
0 oy
(24,284 puan) tarafından
Huzurlu ve mutlu olmana çok sevindim. Demek ki doğru karar vermişsin. Olanda da olmayanda da hayır vardır. Allah'ım bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah herşey çok güzel olsun.
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım. İyi kızsın sen. Kalbin temiz. İnşAllah kaderdinde güzel olur 
0 oy
tarafından
Allah pişman etmesin bacım rabbim çocuklarının hattına kötülük getirmesin karşına bundan sonra sorumluğu 2 katı arttı tamam zaten kocan bi ise yaramiyodu aynı evde de hem annelik hem babalık sorumluluğun vardı ama ilk defa şimdi çocukların bunu hissedecek Allah yar ve yardımcın olsun yolun bahtım açık olsun rabbim cocuklarini sana bağışlasın 
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Allah aılenden de razı olsun canım hakkında hayırlı olan buysa ne guzel 
0 oy
tarafından
Ne güzel ailen arkanda şükür esimle iyiz ama kötü olsak ailem bni istmz 
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Mutlu olduğun için bende çok mutlu oldum, Allah'ım hep güzellikler çıkarsın karşına inşallah, 
0 oy
(13,032 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok mutlu olursunuz 
0 oy
(30,415 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

0 oy
tarafından
Ailene helal olsun ev imkanı bile sunmuş ne güzel aileler var
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Çok güzel net bı karar vermssn bende dusunyorum ama cesaretim yok 

Son postumu bakarmsn
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun yeni hayatin sana mutluluk huzur getirsin 
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Adına çok sevindim özellikle ailenin arkanda durmasına çok şükür başıma böyle bisey gelse benimde ailem arkamda ama bazn burda öyle postlar görüyorum ki ailem istemiyor arkmda deil diye çok üzülüyorum Rabbım herkesin yardımcısı olsn gozun aydın canm inşallah çocuklarınla diledign gibi bir hayat yaşarsın yolun bahtın hep açık olsn
0 oy
(3,035 puan) tarafından
Biz 3 kardeşiz babam da aynı şeyleri anneme yaptı hem de daha kötüleri. Eve başka kadın getirdi gözümüzün önünde yani ne rezillikler. Anneannem çocuklarını bırak gel dedi arkasında durmadı. Senin ailen arkanda. Benim annem 3 çocuğuna tek başına baktı o zaman nafaka falan da vermedi babam. Annem çalıştı biz de okuduk. 1 polis 2 öğretmen çıkardı annem. Sen de başarırsın inşallah. Ve ben diyorum ki iyi ki annem boşanmış o adamdan iyi ki daha kötü günler görmemişiz
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun 
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun cnm 
0 oy
(196 puan) tarafından
Allah gönlünüze göre versin inşallah 
0 oy
(852 puan) tarafından
İnşallah bundan sonraki hayatın sen ve çocukların için çok çok güzel olur. Kendini kurtardığın için çok sevindim
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Sizin adınıza sevindim mutsuz bir yuvada çocuklarınız buyumuycek ve aileniz destek bundan sonraki hayatınız cok guzel olsun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 341 göst.
0 oy
8 cevap 915 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
20 cevap 1,478 göst.
0 oy
8 cevap 642 göst.
15 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (802 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,760 soru

24,466,400 cevap

354,915 kullanıcı

...