0 oy
445 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

image

kara ocagimda börek kizarticak kayinbabam sizler napiyorsunuz yemeklerde ne vardi

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla benimki gececiydi yemek goturuyo sulu yemek götürmez ya kahvaltı ya aferatif bende sabahtan bi leğen poğaça yoğurdum akşam yedik kalanı da götürdü 
tarafından
Seve seve dinlerim canım benim çok teşekkür ederim söylediğin her kelime değil harf için :)
tarafından
Ya ben doğruları söylüyorum yalaka bir insan değilim ama sana kalbim soba borusu gibi ısındı benim bir suçum yok kalbinin kan damarı olam yol et beni öptüm yatiyom sabah 8 de istima var:) kaynana istimasi
tarafından
Oy bacım benim ne demek o bana yalakalanip napcan bacım ne çıkarın var Allah razı olsun vala içim kapkara bulutlar doluydu kaç gündür yemin ederim 3 5 güzel söze ihtiyacım varmış Allah senden razı olsun inşallah bende sana çok ısındım Rabbime emanet ediyorum seni hayırlı geceler o kaynanan olacak karıya da selam söyle yollarım valla benimkine dokunamiyorum ondan çıkarırım hirsimi dokunmasın benim bacima öptüm çiçeğim :)
tarafından
Yaaaaaaaaa bu sözler de bana çok iyi geldi hiç tanımadığım çiçeğine polen olduğum bir kız benim arkamda galiba bizim biraz sevgiye ihtiyacımız var ... Aşk bir çay sevgi ise şeker bizim gibi garipler çayı şekersiz içer :)
tarafından
Rabbim bizi karşılaştırdı desene :)
-Reklam-
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Pilav salata et ızgara yedim canim
tarafından
Ohhh mis et ızgara varsa başka bişey gerek yok
(2,525 puan) tarafından
Diyet listesinde o vardı bitanem
tarafından
Böyle diyete can kurban ndhdbdbdb
0 oy
(24 puan) tarafından
Afiyet olsun canim bizde etli kofte bostana bence nereli oldugum anlasiliyor
tarafından
Kafam o kadar bir milyon ki anlamadım :)
0 oy
tarafından
Bu ortamları çok seviyorum gerçekten köye annemlere gidince böyle şeyleri yaparız beraber

tarafından
Oh ne güzel
0 oy
(324 puan) tarafından
Az öncekı postuma bak canim :) 
tarafından
Tamam bakayım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
14 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirosss (438 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 245 göst.
+3 oy
17 cevap 788 göst.
1 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yaprak.k (13,179 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 372 göst.

404,392 soru

12,114,725 cevap

36,453 kullanıcı

...