Ilk oğlumda 37 haftalikken hastaneye muayeneye gittim tabi altta muayne yaptılar 2 cm acıklik var deyip hastaneye yatırdılar ne ağrım var ne de başka bişey yatırdılar ertesi gün öğleden sonra 3 te kucağıma aldım verdilerde verdilersuni sancıyı öyle oldu
Ikinci oğlumdada 39 haftalık sabah 5 gibi ağrılar gelmeye başladı o günde randevum vardı ağrı geliyor gidiyor tabi biz sabah akşam bekliyoruz sopayı öyle öyle eşim hastaneye giderken hastaneye bırakacaktı saat 7,8 oldu benim sancılar aynı siklasmaua başladı 10 dk bir geliyor arabada geldikçe kıvranıyorum hastaneye gittim neyse neyse açılmasını bekliyorum ama ağrım var kıvranıyorum bi yandan acildende girmedim muayne açıldı dedim benim ağrımda var bi hafta önce nisanım gelmişti gitmemiştim dedim ağrıların var hemen aldialr baktılar 5,6 cm açıklık var dediler hemen yatış verdiler öğlene kucağına alırsın en kendimim hastanede eşimi aradım is yeri yakındı allahtan çanta arabada hazır neyse yattım onlar gelene kadar öğlen sonu saat 2 de aldım kucağıma doktorlar maşallah senin gibi çok nadir geliyor sen ağrı çekmedin bile dediler tez doğurdun dediler ilki kadar zor olmadı çok şükür sende hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına canım:)))