0 oy
81 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,589 puan) tarafından
Canlarım ya bizim yigen Ömer cesitliye göründü geçenlerde tahlil gösterecekler doktor varmı yok mu bı turlu ogrenemedik bı numara vermişler geçersiz diyormuş gorumcemde çalışıyor bende baya uğraştım öğrenemedim bilen ya da nasıl öğreniriz bilen varsa bir el atabilir mi rica etsem

2 Cevaplar

0 oy
(717 puan) tarafından
Malesef sevkette gitmeden ogrenilmiyor cnm ya calisma listesi fln varmi bilmiyorum ben gemelde sevkete gittigmde bir sinra ki zmn ne zmn orda fiye bakarim tahlil icin
(4,589 puan) tarafından
Oy evet sanırım bizde ogrenemicez ablam çalışıyor benim evde uzak iki çocukla gidemem de izin mizin karıştırmış doktor o.yuzden onların da kafası karışmış çok sağol yazdığın icin
-Reklam-
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Canım benim evim oraya çok yakın biz şöyle yapiyoruz gidiyoruz hastahaye doktor varsa ona yönlendiriyor yoksa sonuçları gösterebileceğiniz başka doktora yönlendiriyor 
(4,589 puan) tarafından
İşte bizim gitme imkanımız yok şuan canım benim ablamda çalışıyor ya izin sorun oda doktoruna göstermek istiyor sanırım tam hakim değilim mevzuya da takipli hasta teşekkürler yazdığın icin
(1,292 puan) tarafından
Gitmeden olmuyor maalesef canım aramalarla olmuyor maalesef
(4,589 puan) tarafından
Sağol can zaten kadın yüzüme kapativerdi:)
(1,292 puan) tarafından
Kız öyle zaten konuşmuyorlar mecbur bırakıyorlar gelmeye :))
(4,589 puan) tarafından
Hey allah kapativersinler telefonu madem ne diye orda bekliyorlar milleti sinir etmeye mi acep:)
(1,292 puan) tarafından
Acmadiniz demesinler diye laf olsun diye açtılar yani :)))
(4,589 puan) tarafından
Büyük ihtimalle:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 295 göst.
0 oy
3 cevap 2,224 göst.
6 Ekim 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mücahideanne (13 puan) tarafından soruldu
0 oy