kızlar yarından sonra perşembe günü Allah kabul etsin yasin okutucaz evde ilkte ben karşıydım kaynanam yüzünden neyse dedim okutalım bugünde dip köşe temizliğe başladık kaynanayla beraber akşama kadar hem ev temizledik hem kızıma baktım ( kızım 2 buçuk aylık denk gelen varsa bilir kaynanamla geçinemiyoruz aynı evde yaşıyoruz) akşam oldu saat 7 civarı aşağı oğlumla beraber indiler evin her yeri dağınık bi ***** ben değilim ev toplayacak diye bende kızımı aldım aşağı indim neyse eşim gelmedi saat 9buçuk gibi yukarı çıktık karnımız aç bana sen yemek hazırla ben nohut atlıcem dedi kızımın karnını doyurem hazırlıyem dedim ben sütünü içiresiye oturmuşlar bi güzel karınlarını doyurmuşlar ben ortalık toparlıyom saat 10buçuk oldu yediği yemeğin sofra bezini salonun ortasına silkeledi kaynanam napıyon dedim zaten süpürcen ya dedi süpüreceksem ekmek kırığı silkelenirmi orta yere dedim bişey olmaz diyo neyse eve yatılı misafir gelecek eşimin arkadaşı salonda yatacaklar kalk toplayalım diyorum ben yapamam dursun bişey olmaz diyo
Allah için beni kullanıyomuş s.alak yerine koyuyomuş gibi geliyo ben kaynanama sen bilirsin dedikce ona karışmadıkca daha da tepeme çıkıyo gibi geliyo nolur bana haksız olduğumu yanlış düşündüğümü falan söyleyin