Eşimle sevgiliyken babası vefat etti 120bin borcu varmış rahmetlinin esimle 1 yas kucuk kardeşi kredi cektiler yariyariya 60 bin küsür, bi kac ay sonradan da bi 20bin araba için çekmiş faiziyle birlikte 100bine yakin borcu vardi. Duzenli bi şekilde maasindan ödeniyordu.
Biz borçsuz evlendik 2018de çünkü zaten eşimin borcu vardı evlenmek icin arabayi sattı.
Evlenince dugunde takilan altinlarimi esime teklif ettim borcun yuzde ellisini kapat dedim kabul etmedi arabasiz yapamiyorum arabamiz yok araba alalim dedi tmm dedim arabayi uzerime yapti senn altinlarin dedi bu hareketi hosuma gitti ilerde ev alinca da snn ustune yaparim dedi inanıyorum bu arada yapar da.
Neyse ilk donemler sıkıştik baya maaşından cok çekilmesin bizde rahat edelim diye 1 yil sonra yani 2019da yapılandırma yaptı borcun süresi 2022de bitecekken 2023 oldu.
Ben bi dönem kolejde çalıştım ama formasyonum henuz çıkmamıştı tanıdık bi yerdi o yüzden kabul ettiler sonra kolej kapandi derken hamile kaldım.
Bu süreçte eşim terfi aldi maasi arttı zam geldi biz duzeldik ikiz bebeklerde cok zorlanmadik allaha şükür idare ettik.
Benm bildigim 2023 şubatta borcumuz bitiyor esimin maasi iyi yuksek miktarda kredi cekebilir ev bakmaya basladim satin almak için cok istekliyim az kaldi filan diye ama ayni istek eşimde yoktu ev konusu açılınca resmen ter döküyordu adam. Sana noluyo dedim en son.
Baya üstüne gittim meğer esimin babasi ölünce kardeşiyle bankada kredi cekecekken kredi kardesine çıkmıyor esimde mecburen 120bini tek basina kendi cekiyor babasinin butun borcu ona kalmis oluyor.
Biz evlenirkende nişanımızdan sonra eşim erkek kardeşiyle küstü sebep olarak eltimi gösterdi aralarini bozmus filan hepsi yalan kredi meselesinden dolayi küsmüşler o gun bugündür küsler ben kaynım olacak pisliğii sadece 1 kez gordum isteme gününde düşünün yani.
Bunuda benden gizliyor. Yani benm 2023 şubatta bitecek sandigim borc 2025 subatta biticekmis. Resmen yıkıldım!
Guvenim sarsildi dun gece itiraf etti banka kayirtlarini acip gösterdi odenen borc kalan borç şok geçirdim tek kelime edemedim.
Konusmuyorum kesinlikle kendisiyle aglayip duruyorum işe de defolup gitmedi patronunu arayıp ikizlerden birinin ateşi var şefim ben bugun gelmiyim dedi evde gö.tümde geziyor a.ptal gibi hemen affedecem saniyor ama bn cok kotuyum kendimi inanilmaz guvensiz hissediyorum bosluga dustum resmen. Annemler bile bize ev bakti ben ne dicem insanlara. Eşe dosta satılık ev var mi diye haber verdim yaaa bunlari aglayarak yazıyorum.