0 oy
487 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşlar aramızda boşanan varsa biliyor şimdi biz anlaşmalı boşanma için mahkemeye gittik hakimin karşısına işte boşanıyoruz dedik mal mülk hiçbir şey istemedim tahlilini niye almadın imzalar kaldı ben şimdi düşündüm de çok pişman oldum yani şimdi eğer boşanırsa ondan tazminatla almak istiyorum çocuğum var şimdi imza atmazsam orada o hakkımı kullanabilir miyim yoksa artık geçti mi bilen varsa bana akıl verebilir mi acaba

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sözleşmeyi baştan hazırlattır seni tehtit edersede polise git korkma bı adım at gerisi gelir
-Reklam-
+1 oy
(7 puan) tarafından
Bizde anlaşmalı bosanacaktık hic bişey istemedim sizin gibi pişman olup imzayı atmadım daha sonra gidip anlaşmadan vazgeçtiğimi beyan ederek( ıslah dilekçesi) verdim dava cekişmeliye düştü ayrıyetten cocuklara nafaka baglandı mahkeme bitene kadar içiniz rahat olsun gec değil 
0 oy
(280 puan) tarafından
imza atma sakın hiç birsey icin geç değil iptal olur imza atmassan ve yine boşanma davası açılır orda istersin
tarafından
Eşim imza atacak ama  ben atmasam ne olcak
(280 puan) tarafından
Boşanma durumu olmayacak yine dava açılması gerekicek
tarafından
İmza atmiyacam öldürüyorsa öldursunn
(280 puan) tarafından
Ne olursa olsun atma o nafaka senin güvencen o olmassa nasil geçinirsin nasıl bakarsın yavruna rabbim yardımcın olsun kuzum çok üzüldüm sana oğluna peki o pislik oğlunadamı acımıyor niye gözü hic birsey görmüyor büyümü yaptılar buna
(7,846 puan) tarafından
Niye başta anlastin merak ettim
(280 puan) tarafından
Tehtit etmiş pislik

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 374 göst.
2 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mslcns (5,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 440 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 382 göst.
10 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep7070 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.
26 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aybikesaglam (265 puan) tarafından soruldu

413,595 soru

12,450,769 cevap

46,299 kullanıcı

Kategoriler

...