Kızlar ablam gurbetteydi geldi 1 bucuk aydir falan annemler de kalıyor ikide cocugu var bana geldiler pasta borek yedik ictik ben oraya gittim oturduk kalktk vs. Ablam degisik bir insan yani buraya gelir sanki misafirmis gibi davranir konusmaz etmez elinde bir telefon ne cocuklara bakar ne yemege bulasiga yardim eder annem devamli bana sikayet ediyor ablan yardim ediyor oturuyor vs falan diyee buraya geldiklerin de de aynisini yapti oturdu kalkamadi yerinden evime de ilk kez geliyordu bu arada . Ne evine bakaym dedi ne evin guzelmis dedi ne hizmete yardim etti hamile halimle ayaklarim şiş ben yaptim hizmeti . Bende anneme dedimm ablamin duymaz tarafindan Anne ablam neden byle yapıyor zoruma gidiyor evime geldi konusmadi bile digru duzgun herseyi benden bekledi dedim . Annem de burada da ayni ben annesiym bana bile aynisini yapıyor dedi . Ben boyle olsun istemiyorum oysa sohbet etsin gulelim oynayalim yiyelim icelim ablamla beraber yapalim birseyleri istiyorum ama geliym yiyim iciym gidiyim pesinde Annemle kararlastirmislar simdi sali gunu gelceklermis ben anneme demistim Ablam gelmesin boyle yapacaksa diye gercekten cok zoruma gitti ama o yuzden dedimm .. kendi kafalarindan benim evimde onum var mi bunum varmi bilmeden kendi kendilerine gun ayarlamislar bana gelceklerms ne yapim simdi ben ?
Her zaman gorusmuyorsunuz bide telefonda neyin nesiymis anneme gideceğim ablamla kavuscaz diye heycandan catliyoruz onun ayıbı bende ablama gideyim hiç oturmam yani yaparım kendi evimde nasilsam orda da öyleyim kendi evinde napiyo
Ben senin yerinde olsam ablanın sana davrandığı gibi davranırım geldiği zaman, sende elinden tlfonu düşürme bişe sorarsa cvp ver yoksa konuşma, ikramı da abartma basitinden bir kek çörek yap gitsin, Kendi gibi davranirsan anlar belki, ablan bile olsa herkese hak ettiği gibi davranacaksın, o sana kardeşi gibi davranıyor mu ki sen onu baş üstünde tutasin , misafir diye bu kadar göklere çıkarmanın anlamı yok canım
1,488,862 soru
24,336,351 cevap
345,876 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın