0 oy
1,062 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kocam neden hep seni istemiyorum seni sevmiyorum diyo ve  ben neden kusemiyorum neden sinir  çızemiyorum çok üzülüyorum çok eziliyorum hep peşinden gidiyorum

26 Cevaplar

+3 oy
(14,168 puan) tarafından
Sen hiç iyi değilsin bence 
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Bı düşün silkelen bakalm kım bende ne kadr aldıgın deger verdıgım deger diyerek düşün bulursun
0 oy
(520 puan) tarafından
Sorunun farkındasın aslında, inşallah en kısa zamanda cevabı da bulur ona göre davranırsın.

Böyle yaşamak kolay olmasa gerek
0 oy
tarafından
Kendine sevgin ve saygın yok
(122,551 puan) tarafından
Ahahaah abla yaa
tarafından
Valla öyle sevdos napiyin canim girmiyon mu kiz puan artmasin diyee dbhdhzbzb
Yook ablam eskisehirdeyim ya arada bakip gidiyom gezme tozma derken vakit buldummu giriyom
tarafından
Yaaaa gitme zatii sen deninyaa 100 olunca gidicem ondan dedim dii iyi cano gez eğlen inşallah iyi tatiller olsunn öptüm canım
Bende optum ablaamm
0 oy
tarafından
Postlarina birkac kere denk geldim.

Muhtemelen gecmisten gelen bir travman var. Neler yasadin bilmiyorum. Ama yaptiginin yanlis oldugunu bile bile yapmaya devam ediyorsun. Lutfen beni yanlis anlama ancak profosyonel bir destek alsan fena mi olur? Belli ki kendi kendine halledemiyorsun. Toparlanmana yardimci olabilir.
tarafından
Zeyno hanım nasılsınız efenim
tarafından
Eneeee rabişşş kiz sen misinnnnn
tarafından
Bilmemmm ben miyimmm ☺️ olabilirim sjsjsj
tarafından
Kiz fotondan tanidim beeeee :D napiyon nerelerdesin eneee cok sevindim kiz su an beni bulmana ❤️❤️❤️☺️☺️☺️
tarafından
İyiyim çok şükür sen nasilsin ayyy baya bayadir pek girmiyorum girsem de göz atıp çıkıyorum öyle görür görmez yazdım  hanimefendiiiiiii ❤️❤️❤️ ayy gözüm arıyor ama yorumlarda ☺️☺️
tarafından
Hehehe napim rabisim bee is guc enikler kosturmaca dewamke :) eskisi gibi cok ben de girmiyorum bazi donemler dadaniyorum bazi donemler birakiyorum sjsjs eserekliyim yani :))
Ay ne iyi ettin yaaa ❤️❤️ en son ise girmistin calisiyordun yogundun naptin aynen dewam mi
tarafından
Ayy en iyisini yapıyorsun hep bura da olmuyor kafa kaldırmıyor ❤️❤️ yok yaa iş geceye geçme mecburiyeti oldu bende bıraktım gece gidemem diye. Sonra bi kaynanaya bi görümce geldi Mersin'de bir ay onla kosturdum sjsjjs bayramlar düğünler gelen giden derken Seferihisardayz malum deniz için misafirler eksik olmadı valla  bu hafta nefes alabildik nsjsjs eşim diyo yarın da kendimiz denize gidelim artık sadece ikimiz sjsjsjsj
tarafından
Oyyy minikk enikk nasılll sjsjjs enik diyon ya seni görünce aklıma geliyor sjsj
tarafından
Ay kurban olam seferihisarda denize girmediniz mi daha hiiii olmadi at kendini denize hemen ben olsam walla sudan cikmam sadece kafam gorunur suyun ustunde sjsjsj
İyi etmissin yavrum gece isi zor evli barkli bagyana gore deel napican daha icine sineni bulursun insallah ❤️❤️
tarafından
Enik nossun be buyuyo anasini kemire kemire sjsjs
tarafından
Evet ya zatn bizimki akşam 6yi geçti mi gitme dedi. Bende istemedim.
Ayy gittik de bi kere eşimin kuzenleri bi kere görümceler bı kere halamlar sonra
Eniştem ay sülaleyi götürdük o sırada ben daha bir kere girdim yarın gideceğiz inşallah Sığacık Akkum a sksjsj sonunda eşim akşamdan beri ne yapacağız yarın diyo dedm sanki ilk defa gidiyoruz sjsjjs hep başkası vardı diyo

Maşallah maşallah ayyy öp yerime kocaman ❤️❤️❤️
tarafından
Operim tabikisiiii ❤️❤️❤️

Yazlik yerde gelen giden zor is yavru ben de 1 ay ayvaliga yazliga gittim yeminle gelen giden tantanasi baslamadan geri dondum sjsjs gelene gelme denmiyo e eglenceli de oluyo ama yorgunluk hep ya, zor yani, deniz zaten insani cok yoruyor. Gidin esinle basbasa ohhhh tadini cikarin misssss ❤️❤️
tarafından
Ayy evet güzel oluyor çok severim aslında ama çok da yorucu yemeği o bu gezilecek yerlere git et fln ama güzel geçti. İyi yapmışsın tatil yapabildin inşallah sjsjs yarın gideceğiz inşallah canım ♥️
tarafından
Walla esim is sebebi gelemedi eee 2 cocukla yazlik hayati ne kadar tatil olabilir ki 8 kat yorulup geri geldim sjsjsjs napalim onlar eglendi deniz kum gunes ben de marabaligini yaptim isin canlari sagolsun :D
İyi eglenceler kuzu sana bol bol benim yerime de suda çim :D sjsj
tarafından
Yaa malesef zor olur öyle sağol canımmmm♥️
0 oy
(2,074 puan) tarafından
İyi edion kız 

:)
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Görgü değil canım konu bence kusura bakma da gurursuzluk denir buna bir kadın olarak sizi ezen erkeklere yapmayın şunu 
tarafından
Görgüsüz diye sormamis, gurursuz diye sormuş zaten.
(2,610 puan) tarafından
Düzgün yazsaymış o zaman görgüsüz gibi okunuyor
0 oy
tarafından
Bir düşün bakalım niye 
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Bı çok postunu biliyorum kendine yazık ediyorsun kendine saygın olsun önce ver bı destek alman şart bencee Kusura bakma ama.....
0 oy
(632 puan) tarafından
Naptiniz bosanma isini neden simdi boyle dedin bosanmayalim mi dedin esine canim 
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Sen o imzayı nafaka istediğinden değil sevdiğin için atmaktan vazgeçtin galiba bir değil iki değil aklını başına topla 
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Sen bi psikologa gitsene gerçekten çok ihtiyacın var üzülüyorum 
0 oy
tarafından
Çaresiz olduğun için olabilir gidecek kimsen yoksa yuzsuzluge vuruyor olabilirsin. Yada tam tersi psikolojin bozuktur saplantiyi sevgi saniyosundur ondanda olabilir 
0 oy
tarafından
Öyle yaptığın için eşin seni eziyor ilk önce kendine değer vereceksin kendine değer vermezsen hiç kimse sana değer vermez
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Takıntı yapmışsın kocanı çünkü.
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Niye pisi pisine boşanmayı kabul ediyorsun ki sanki çok büyük bir günah işlemişsin gibi nafakasiz malsiz mulksuz. Sen o adamın her isine koştun belki kendi geleceğini kenara attın cocuk doğurdun baktın. Bunların karşılığı olmalı. Oh ne ala hem karın her hizmetini görsün hem de boşanmaya gelince zırnık verme onun ve çocuğunun ihtiyaçlarını bir kenara at. Süründür Süründür onu alabildiğin en yükseğinj al
0 oy
(3,565 puan) tarafından
Kocanı dünyanın merkezine koymuşsun sen koştukça o kaçıyor kendini bişeyden sanıyor. Madem istemiyorsa yol ver gitsin kalsa sana daha çok eziyet değil mi gururun kalmamış bunun sen de farkındasın. Sen kendi değerini bilmeyince karşındaki nasıl değer versin. Kendini sevmeyi dene yavrularına sarıl onları düşün canım
0 oy
tarafından
Kendini sev saygı duy değer ver ki çevrendekilerden de göresin. Herkes değerini kendi biçer unutma 
0 oy
tarafından
Ay ciddimisin sen?
0 oy
tarafından
Sevgi gözünü kör etmiş. 

İlgili sorular

+1 oy
40 cevap 945 göst.
19 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 427 göst.