Biliyorum belki birçoğunuza yanlış gelecek bu düşüncem belki birçoğunuz süt gelsin diye uğraşan anneler var mama kaç para senin haberin var mı diyeceksiniz haklısınız da ama bu benim düşüncem. Bebeğim emiyor anne sütü aliyor diye tabiki seviniyorum ama sevemedigim yönlerini şöyle açıklamak istiyorum. Oğlum çok meme düşkünü bir bebek zaten emerek uyuyor 1 aydır mahvoldum mememi emzik gibi kullanıyor memem açık uyuduğum için her yerim tutulmuş ve tabiki uykumu alamamış bir şekilde uyanıyorum ve gün içerisinde oğlumla verimli vakit geçiremiyorum. Doğduğundan itibaren anne sütü aliyor ve çok fazla kilo almıyor yeterli seviyede alıyor kaynanam sık sık emzir sütün az mı açaba çocuk doymuyor mu acaba falanca komşumun torununu bir görsen pofuduk pofuduk maşallah bizimki gibi değil ama o mama yiyormuş sürekli böyle kafamı şişiriyor sakın kalmaya çalışıyorum ama unutamıyorum laflarını. Bir başka zor yönü dışarıda özellikle eşli ortamlarda emzirmek zorunda kalmam düğün tatil vs her yerde inanılmaz yorucu ve yıpratıcı. Burada okuyorum 16 17 aylık bebekler hala annesini emzik gibi kullanıyor açıkçası şimdiden yoruldum ilerisi gözümü korkutmuyor değil gece mama yiyip uyuyan bebekler daha az kalkıyor diye duyuyorum artik emzirmeyi sevemediğimi düşünmeye başladım( bu arada oğlum 6 buçuk aylık)
Nem 15 ay emzirdim ve şuan doktor tavsiyesiyle kesmek zorunda kaldım beni emzik gibi kullanıyordu sağlık sorunlarım vardı memeden kesmek zorunda kaldım. Şuan mama içiyor ve kaç kez kalkıyorum hatırlamıyorum yok suyu karanlıkta biberona koy mama koy ver bir sürü uğraş en azından memeyi çıkartıp veriyorsun mama daha zor ve uğraştırıcı hele de karanlıkta ve daha çok küçük bebeğin ben olsam çevreme kulağımı gözümü kapatıp bebeğime odaklanırdım cnm ☺️
Dur kız güleyim de başıma gelsin derdini seveyim canım benim Allah muhtaç etmesin sütüne linç etmicem canım estağfurullah ama inan bana seni emmedigi zaman o çok daha büyük bir dert oğluma 4 aya kadar zorla mamayla karışık az az emzirebildim hala da rüyalarimda emzirdigimi görürüm 8 aylık oldu hala da arada çıkarırım acaba tutacak mı diye ama yok istemedi istemedi istemedi gözünün içine baka baka annem beni emzik niyetine kullan nolur diye yalvarıyorum artık ama kime diyorum
1,497,693 soru
24,465,095 cevap
354,821 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın