0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (1,210 puan) tarafından
Ben kurbandan kalma kavurmalik var baya onu kuru kavurma yapmak istiyorum tencereye doldurup bastırıp sonra azar azar yemegi düşünüyoruz hiç yapmadım nasıl yapmam lazım biraz sert benim etim duduklude mi yapsam kaç dakika nasıl yapmam lazım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annem yapardı önceden dışarda legende kavurur sonra kovalara basar kışın yerdik . Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama 
(1,210 puan) tarafından
Evet aynı şeyden benim dışarda yapma şansım yok yani odun ateşinde evde ocakta yapcam
tarafından
O zaman ocakta yapıp koyabilirsin. İçine kuyruk yağı da katardi kendi yağı da olurdu zaten donup kalıyor sonra güzel oluyor tadı
(1,210 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(22,070 puan) tarafından
Niye eziyet cektiriyon kiz böyle dursun buzlukta yapacagin zaman azar azar cikar pisir yani daha mantikli
(11,151 puan) tarafından
Etci olunca insan ne yapacağını şaşırıyor ya farklı lezzet iste yapsınlar  :)
(22,070 puan) tarafından
Bi benmi sevmiyom ya eti ayda bi olsa yeter bana :D
(11,151 puan) tarafından
Kız ben ete para vermem o derece  :D
(22,070 puan) tarafından
:DD hahahahaahahytt demi mesela tavugun her sekline bayilirim
(11,151 puan) tarafından
Tavukta et :D ben çok sevmiyorum yiyorum hepsinden de ama tercihim değiller  :D
0 oy
(48,481 puan) tarafından
halam sicak sıcak kavanozluyo 
0 oy
(11,151 puan) tarafından
Bizimkiler kendi yağıyla kavururdu tuz eklerlerdi sadece
(1,210 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 224 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 169 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,210 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 187 göst.
25 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (1,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,210 puan) tarafından soruldu

378,031 soru

11,314,716 cevap

34,755 kullanıcı

...