0 oy
1,461 göst.
Diğer kategorisinde (1,059 puan) tarafından

Kızlar Merhaba. Bizim bi konşumuz var. Burnu o kadar guzel yakışıyo ki suratına. Keşke başkalarının hayatına sokmasa.

Beni her gordugunde, neden 2cocuk yapmıyosun falan sorar, konuyu degistiriyorum illa yine sorar hic mi kitap falan okumuyosunuz esinle geceler der dalga gecer gibi. Bende biz roman severz diyorum.

Bu defa da diyo benim kizim 4 cocuk dogurdu bak yaşında geciyor (22yaşındayım) yap diyo bi tanede cocuk falan. Sinirim aşırı bozuluyo vallahi.

Şimdi gidiyorum ağlayarak günlüğüme yazıcam neden 2cocugum olmuyo diye

31 Cevaplar

0 oy
(364 puan) tarafından
Ablacım bu kadar kafanı yorma bırak biz kendimiz düşünelim de geç üslup her zaman önemlidir gülerek şakaya vurarak söyle aklı varsa anlar 
-Reklam-
0 oy
(9,536 puan) tarafından
Ay direk diyeceksin aslında ekonomi ne halde ben 1 e anca bakıyorum 2. Yapınca masrafını karsilayacaksan yapalım de Bi daha ses etmez sustukça sorar arsiz
0 oy
(973 puan) tarafından
Konuyu değiştirmek yerine direkt sanane çok istiyorsan kendin doğur derim bir daha Selam.sabah olmaz hadsiz insanlar 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Daha 22 yaşındasın yahu 

Ben 24 e doğru evlendim 4 sene hamile kalmadım sonra 5 düşük yaptım 8 yıllık evliyim 31 yaşındayım tek çocuğum yok çok şükür evladın var yaşında gencecik bunun tasasi yerine kendine birşeyler kat güzel geçir evladına vaktini keyfine bak.
0 oy
(1,059 puan) tarafından
Cevap veremediklerim kusuruma bakmayn❤️ Amaaaan yada bakarsanız bakın be ahshshsh
0 oy
tarafından
4yıl çocuğum olmadı 19umda evlendim kısır da oldum bosanmam için baskida kurdular ama eşimde problem çıktı ameliyat oldu kizimiz oldu şimdi kizim hasta neymiş efendim ben ağlayarak çok dua etmisimdir ondan hasta olmistur milletin cwnesi çene degil kuzum sallaaaaa
(1,059 puan) tarafından
Allaha hevale et Rabbim konussun inşallah
tarafından
Aminnnm
0 oy
(50,842 puan) tarafından
sen ikinciye hamile degil miydin 
(1,059 puan) tarafından
Kaybettim ya
(50,842 puan) tarafından
kusura bakma canim Allah sabir versin
0 oy
(2,467 puan) tarafından
22 yasinda iki çocuk zaten fazla bir kac sene sonra istersen yaparsın komşuya ne doğuracağımiiz cocuk sayisinada biraksinlarda biz karar verelim
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Allah allah ne insanlar var yaaa sen kendin çocuksun zaten yaaaaabu arada bende 22 yaşındayım bı kızım var kızımı iyice büyütmeyene kadar kendimde üniversiteyi okuyup bitirmeyene kadar ikinciyi düşünmüyorum 
0 oy
(9,404 puan) tarafından
Aynı şekil bende bu sorudan bıktım kızım 6 buçuk yaşında oğlum 3 yaşında sürekli etrafim çocukların büyümüş bı tane daha yap onlar öyle diyince siz benim yerime kendinize yapın diyorum gülerek 
0 oy
(5,874 puan) tarafından
Binada dyrlar komşu daha dün dedi kuzenler falan maddi ve manevi ben düşünmuyirum istesem gider spiral gider çıkarırım insanlara uyupta hamile kalmak yada klmamak kimene ya ben hiç tkmam 
(1,059 puan) tarafından
Keske kiz bende takmasam
(5,874 puan) tarafından
Sen taktinmi nezmandan beridir takılı sen olmuyor demişsin acaba çikartinmi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 415 göst.
23 Ekim 2022 Aile kategorisinde Alyakus (2,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,371 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde poncum.987 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
12 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sesizsesiz1234 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
12 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sesizsesiz1234 (13 puan) tarafından soruldu

404,334 soru

12,112,969 cevap

36,448 kullanıcı

...