0 oy
503 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (569 puan) tarafından
Severek evlenenlere bakıyorum cevremde hep kavgali uzgun mutsuz kimse kimsenin icini bilemiyor seytn hep vesvese veriyor evlerimize bi huzursuzlk bitmek bilmeyen 

15 Cevaplar

+2 oy
(2,290 puan) tarafından

Bugun bir yazi okudum 

image

(2,290 puan) tarafından
Esimden de nefret ediyorum bu arada
(775 puan) tarafından
Çok dopru bi yazı vallahi ben ne zamanki ibadetlerden uzaklaştıpımı göreyim içim hep bi huzursuz mutsuz direk anlarım eşime aylardır kuran oku diyip duruyorum saolsun telwfondan başını kaldırıp hiç tenezzül etmez... Namaz kuran olmayan eve şeytan üşüşür ve herşeyi sorun ettirir gerçekten Rabbim ibadetlerimizi tam manasıyla yapabilmeyi nasip etsin cümlemize
(2,290 puan) tarafından
Amin canim
-Reklam-
+1 oy
(349 puan) tarafından
Çünkü artık kimsenin kimseye tahammülü kalmadı 
+1 oy
tarafından
Kıyamet alameti canım boşanmalar artacak diyor ahir zamanda 
+1 oy
tarafından
Sevgililikte sen ve o varsın dünya var güzellik var aşk var sevgi huzur mutluluk hergun nasıl mutlu etsem var .... Evlilikte sen ve diğerleri var ....
+1 oy
(14,147 puan) tarafından
60 yıllık evli bir çifte sormuşlar nasıl bu kadar uzun zamandır evlisiniZ diye cevap şu eskiden kırılan şeyler tamir edilirdi çöpe atilmazdi Rabbim herkese önce sağlık sonra huzur versin
0 oy
tarafından
Kimsenin kimseye tahammulu yok sabri yok 
0 oy
(437 puan) tarafından
Galiba banada oyle geliyor ya biz çok mutluyuz hic kavga edip tartışmıyoruz diyen yalan söyler hiç mi fikir ayrılığı yok kimse 4 4 lük degil bi sekilde gidiyor ömur 
0 oy
tarafından
Bana kalırsa şeytan vesvesesi değil aşırı özgürlük rahat etme isteği ve tahammülsuzluk yüzünden bu halde evlilikler 
tarafından
Aynen katılıyorum sana
0 oy
tarafından
Konunun şeytanla alakası olduğunu düşünmüyorum. Eşler düzgün iletişim kuramıyor. Düzgün iletişim olmayan herhangi bir ilişkinin iyi gitme ihtimali yok
(569 puan) tarafından
Bu biz
tarafından
Terapist yardımı çok iyi oluyor ama canım. Bi denesenize.
(569 puan) tarafından
Gitmzki
tarafından
O rahatsız değil mi peki bu iletişimsizlikten
(569 puan) tarafından
Rahatsz oldugunu dusunuyorum
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Çünkü erkekler gerçekten kadına hiç değer vermiyor elbet kadınlarda da kıymet bilmeyen vardır ama ben artık 4 senede bunaldım 23 yaşındayim ölmeliyim artık diyorum ama çocuklarım için ölmek istemiyorum insanlardaki vicdan ve merhamet duyguları kayboluyor yerini bencilliğe bırakıyo 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Sabır yok sevgi yok herkes istiyor ki hep benim istediğim olsun üstüne birde bizim anne babalarımızda bir taraf kızdıysa diğer taraf susardı şimdi o yok. Tabi işin kötü tarafı çevreye sorsan parmakla gösterilecek mutlulukta herkes ama evin içine girip görsen birbirlerini öldürecekler. 
0 oy
tarafından
Eşimden nefret ediyorum ve bizde boşanma aşamasındayız 
0 oy
tarafından
23 yıllik evliyim söyleyeceğim tek sey bu konuyla ilgili sana nasil davranılmasını istiyosan eşine oyle davrancan net her konuda 
(569 puan) tarafından
Haklisin
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Bunun nedeni kendi evliliği dışında bütün her şeyile ilgilenmek yok elti yok görümce yok kaynana yok kayınpeder vs vs 
0 oy
(391 puan) tarafından
benim de çevremde hep ayrılan çiftler ya da mutsuz evlilikler var. bence en temel nedeni de insanın kendi içinde mutsuzluğu. mesela en son ne zaman kendimi mutlu etmek için bir şey yaptım hatırlamıyorum. iş güç çoluk çocuk derken kaybolmuşum. eşim ne ile mutlu olacaksan onu yap dedi düşündüm ve bulamadım biliyor musun :( kendime yabancılaşmışım ama eşimin beni tanıyıp mutlu etmesini bekliyorum 
(569 puan) tarafından
Bende öyleyim innanki

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 304 göst.
0 oy
19 cevap 489 göst.
10 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde meva1 (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 1,996 göst.
7 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,773 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,220 soru

24,285,931 cevap

343,036 kullanıcı

...